„Havana”, cel mai bine vândut single în format digital în 2018

De Oana Savin, pe
Piesa „Havana” interpretată de Camila Cabello a fost desemnată cel mai bine vândut single în format digital din 2018.

Melodia cântăreței cubaneze a întrecut piese precum „God’s Plan” a lui Drake și „Shape of You” interpretată de Ed Sheeran, și a obținut titlul de cel mai bine vândut single în format digital al anului 2018, acordat de Federația Internațională a Industriei Fonografice.

„Havana”, cântată de Camila Cabello cu rapperul Young Thug, a fost single-ul principal de pe albumul solo de debut al artistei în vârstă de 22 de ani, după ce cântăreața a părăsit trupa Fifth Harmony.

Piesa lansată în 2017, cu o versiune remixată lansată ulterior de Camila Cabello împreună cu Daddy Yankee şi conţinând versuri în limba spaniolă, a ajuns în fruntea topurilor din 95 de ţări, iar în iunie 2018 a devenit melodia în interpretare feminină solo cea mai difuzată pe Spotify, cu 888 de milioane de difuzări digitale.

Potrivit Federației Industriei Fonografice, piesa a fost difuzată de 2.6 miliarde de ori la nivel mondial, în format digital.

Această performanță este echivalentul a 19 milioane de copii vândute la nivel mondial.

Locul doi al topului este ocupat de piesa „God’s Plan” a lui Drake, în timp ce pe trei se situează „Shape of You” cântată de Ed Sheeran.

Pe de altă parte, Drake a fost numit cel mai bine vândut artist al anului 2018.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter