Ștefan Bănică, emoționat că va deveni tată a treia oară: „Mi-a dat mai mult decât mi-aș fi dorit”

De Mădălina Manole, pe
Ștefan Bănică este emoționat că va deveni tată a treia oară. Îndrăgitul artist a vorbit despre venirea pe lume a celui de-al treilea copil al său și a dezvăluit ce sentimente îl încercă.

Ștefan Bănică, în vârstă de 51 de ani, va deveni tată a treia oară, alături de soția sa, Lavinia Pîrva. Artistul a dezvăluit că este extrem de emoționat și așteaptă cu sufletul la gură momentul în care-și va ține în brațe bebelușul: „Sunt emoționat, copleșit și… nerăbdător. Dumnezeu a fost bun cu mine și mi-a dat mai mult decât mi-aș fi dorit. Singurul om care lipsește din acest tablou este tatăl meu, dar știu că e cu mine, de acolo, de unde e”, – a mărturisit Ștefan Bănică într-un interviu acordat pentru Libertatea pentru femei.

Lavinia Parva si Stefan Banica

Ștefan Bănică a revenit pe micile ecrane în serialul de televiziune „Liber ca pasărea cerului”, difuzat pe Antena 1, după o pauză de 14 ani. Chiar dacă rolul său din film este cel al unui burlac pentru care viața este o continuă aventură, în realitate Ștefan Bănică este un familist convins care a declarat că cel mai frumos lucru pe care l-a auzit până acum de la copiii săi a fost: „Tati, te iubesc!”.

stefan banica jr liber ca pasarea cerului

Lavinia Pârva, 34 de ani, a făcut primele declarații despre sarcină în revista Unica, acolo unde și-a și expus pentru întâia oară burtica de gravidă.

Lavinia pirva

Ştefan Bănică are doi copii, pe Radu Ştefan, în vârstă de 16 ani, din relaţia cu Camelia Constantinescu, şi pe Ana Violeta, în vârstă de 10 ani, din mariajul cu Andreea Marin. Artistul a mai fost, de asemenea, însurat cu Mihaela Rădulescu, și a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Nadia Comăneci.

Sursă foto: Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter