Staruri care nu vor niciodată copii. Cum explică dorinţa lor

De Geo Berciu, pe

Cariera, egoismul unei stări de confort permanente sau dramele din copilărie le-au împins pe câteva staruri internaţionale să refuze să aibă copii, iar deciziile lor şi le-au asumat fără false regrete.

Actriţa Cameron Diaz a uimit recent cu declraţia ei privind dorinţa de a nu avea niciodată copii. Vedeta, care în acest moment are o relaţie  cu rockerul Benji Madden, a subliniat că viaţa fără copii este mult mai uşoară, dar a subliniat că decizia de a nu-şi întemeia o familie nu a fost una uşoară. „Cu un copil trebuie să stai toată ziua, în fiecare zi timp de 18 ani. Ideea de a nu avea un copil a făcut lucrurile mai uşoare, dar asta nu înseamnă că a fost o decizie simplă”, a spus aceasta. „Îmi place să protejez oamenii, dar nu am fost construită să fiu mamă”, a mai adăugat actriţa.
Staruri care nu vor niciodată copii. Cum explică dorinţa lor

George Clooney, care se gândeşte acum să se aşeze la casa lui alături de avocata Amal Alamuddin, exclude din start posibilitatea unor moştenitori. Într-un interviu mai vechi cuceritorul actor spunea: „Chiar şi un singur copil dacă aleargă pe holurile vilei mele mă agită, aşa că sunt convins că nu voi candida pentru premiul Tatăl anului. Dacă, la un moment dat, vreau să fiu înconjurat de copii şi să simt ca şi cum aş face parte dintr-o mare familie, îi sun pe Brad şi pe Angie şi îi rog să vină să stea cu mine, doar pentru a-mi aminti cât de fericit sunt fără copii” a mai continuat acesta.
Staruri care nu vor niciodată copii. Cum explică dorinţa lor

Anul trecut, Chelsea Handler a întărit din nou declaraţiile privind apariţia unui bebeluş în viaţa ei, hotărârea ei fiind una bazată pe faptul că nu-şi poate îndeplini cum se cuvine atribuţiile de mamă fără ca acest lucru să-i afecteze cariera, care este pe primul plan. „Cu siguranţă nu îmi doresc să am copii. Nu cred că aş fi o mamă prea bună. Nu vreau să am un copil pe care să îl crească o bonă. Nu am timp să cresc eu însămi un copil”, a declarat Chelsea Handler.
Staruri care nu vor niciodată copii. Cum explică dorinţa lor

Una dintre cele mai de succes femei din entertainment, Oprah Winfrey, a ales în mod deliberat cariera în detrimentul familiei. „Dacă aș fi avut copii, m-ar fi detestat”, a spus ea, glumind apoi: „În cele din urmă ar fi venit să se plângă de mine la o emisiune ca a mea”. În opinia vedetei de 60 de ani, niciodată cariera sa nu i-ar fi permis să fie o mamă bună. „Pentru că ar fi trebuit ceva să fie sacrificat (…) şi ar fi fost probabil ei (copiii)”, a afirmat Oprah Winfrey. Cu toate că nu şi-a dorit vreodată să devină mamă, Oprah a înfiinţat în anul 2007 Oprah Winfrey Leadership Academy for Girls in South Africa, iar acum le consideră pe fetele de acolo drept propriile-i fiice.
Staruri care nu vor niciodată copii. Cum explică dorinţa lor

Independentă, senzuală şi puternică, aşa părea Samantha Jones din „Sex in the City” şi se pare că aşa este şi cea care i-a dat viaţă, actriţa Kim Cattrall. Ea a dezvăluit că a refuzat să procreeze, dându-şi seama că nu îşi doreşte acest lucru cu adevărat. „Am realizat că presiunea venea din partea anturajului”.Kim Cattrall a divorţat de cel de-al treilea soţ în 2004 şi de atunci nu s-a mai căsătorit, spunând că se simte foarte bine în postura de femeie singură. „Nu regret că nu am făcut copii. Serios, chiar nu regret. Sunt o mătuşă grozavă şi am mulţi prieteni care au copii. La sfârşitul zilei îmi place să mă duc acasă şi să mă relaxez în căminul meu liniştit”, a spus actriţa, uimind pe mulţi.
Staruri care nu vor niciodată copii. Cum explică dorinţa lor

În cazul actriţei  Helen Mirren, trauma legată de refuzul de a avea copii provine din adoleascenţa ei. Actriţa a spus că, deşi a fost elevă la o şcoală de fete, în timpul orelor de biologie nu a primit nici o informaţie despre reproducerea sexuală. Helen a povestit apoi că a văzut documentarul la vârsta de 13 ani, în timp ce vizita cu clasa o şcoală de băieţi. „Jur că am fost traumatizată în acea zi. Nu am copii şi nici acum nu pot să mă uit la ceva ce are legătură cu naşterea. Mă dezgustă complet”, a spus actriţa. La acest lucru s-au adăugat şi problemele din familie, actriţa mărturisind că mama sa „nu a fost făcută să aibă copii” şi i spunea „lucruri dureroase şi groaznice”.
Staruri care nu vor niciodată copii. Cum explică dorinţa lor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter