Soția lui Ștefan Stan este însărcinată

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Marți, 19 mai 2020, 10:18

Marele anunț a fost făcut de Ștefan Stan și Simona în direct, la emisiunea Teo Show, difuzată pe Kanal D. Simona este însărcinată în trei luni și este mai fericită ca niciodată.

Citește ediția de mai a revistei Unica. O găsești AICI. Un format nou, digital, accesibil gratuit din chioșcul online Ringier

„Fiind cu piciorul în gips, l-am rugat să meargă la farmacie să cumpere un test de sarcină. Apoi a mers până afară să plimbe câinele. Când s-a întors, plângeam în baie”, a spus soția lui Ștefan Stan, potrivit wowbiz.ro.

Artistul s-a declarat și el fericit la culme de veste, mărturisind că a rămas uimit când a văzut-o pe Simona plângând, în baie, cu testul de sarcină în mână.

Citeşte şi: Ștefan Stan, cerere în căsătorie inedită. Ce a folosit artistul în loc de inel de logodnă

„Era irascibilă, nu înțelegeam ce se întâmplă. I-am luat test de sarcină și când m-am întors acasă, ea plângea. M-am speriat, nu înțelegeam ce s-a întâmplat. Poate să fie orice, fetiță să fie. Ar trebui să aibă două nume”, a declarat cântărețul Ștefan Stan, extaziat de fericire că urmează să devină tătic.

Ștefan Stan, primul câștigător de la Vocea României, a decis să renunțe la burlăcie anul trecut. Ștefan și frumoasa Simona s-au căsătorit în noiembrie, 2019.

 

sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter