De ce s-au certat Elton John și Rod Stewart. Cei doi nu își mai vorbesc de câteva luni

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 20 august 2018, 11:05
Elton John și Rod Stewart s-au supărat atât de tare încât refuză să își mai vorbească. Diferențele dintre cei doi deținători ai tilului de Sir au început în luna februarie a acestui an.

La începutul anului, Elton John (71 ani) a anunțat un turneu de adio de trei ani, ce cuprinde 300 de concerte. În martie, Stewart (73 ani) a afirmat că turneul lui John „miroase a mercantilism”. Rod Stewart regretă acum acea declarație. Totuși, el nu și-a cerut scuze.

Citește și: Angelina Jolie are un nou iubit și vrea să se mute cu el la Paris

După anunțul făcut de Elton John, Stewart i-a trimis un e-mail acestuia în care a scris: „Ce? Din nou?”, însă nu a primit niciun răspuns.

Am fost un pic nedrept cu Elton, într-o noapte de beție la televizor, în New York, când am spus malițios – Cred că este extrem de deplasat că îți anunți un tur de adio de fiecare dată și miroase a mercantilism”, a declarat Stewart pentru Mail On Sunday Event.

Aș vrea să nu fi spus asta. Cred că este foarte supărat pe mine”, a mai spus artistul.

Citește și: Ce era nevoită să poarte Megan Fox pentru a-și câștiga existența

Penny (n.r. soția lui Stewart) continuă să spună: trimite-i scuze. Deci ar fi trebuit”, a completat rockerul britanic.

Sir Elton Hercules John CBE, cunoscut sub numele de scenă Elton John, este un cântăreț, compozitor, cantautor și pianist englez. Într-o carieră de patru decenii Elton John a vândut peste 450 de milioane de discuri la nivel mondial, devenind unul dintre cei mai de succes artiști din istorie. Melodia sa Candle in the Wind 1997 a fost vândută în peste 37 de milioane de exemplare, fiind cea mai bine vândută melodie din istorie.

A avut peste 50 de melodii Top 40, șapte albume consecutive pe locul 1 în topurile din Statele Unite, 56 de melodii Top 40, 16 melodii Top 10, patru melodii numărul 2 și nouă melodii numărul 1. A câștigat cinci premiiGrammy, un premiu Tony, iar pentru muzică de film The Lion King / Regele Leu a primit în 1995 premiul Oscar și un Glob de Aur. În 2004, revista Rolling Stone l-a poziționat pe locul 49 în Top 100 cei mai buni artiști din istorie.

Roderick David „Rod” Stewart CBE este un cântăreț și compozitor britanic de origine scoțiană și engleză și unul dintre cei mai buni artiști din toate timpurile, după ce a vândut peste 100 de milioane de discuri în întreaga lume.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter