Rod Stewart, gest impresionant pentru o familie de refugiați ucraineni

De Unica.ro, pe

Rod Stewart este unul dintre artiștii internaționali care s-au implicat în ajutorarea refugiaților ucraineni. Cântărețul britanic a făcut gesturi impresionante pentru oamenii care au fugit din calea războiului.

Rod Stewart, în vârstă de 77 de ani, a fost impresionat de drama ucrainenilor care au fost nevoiți să își părăsească casele și țara pentru a-și salva viețile.

Rod Stewart, gest impresionant pentru o familie de refugiați ucraineni

Celebrul cântăreț britanic, care a primit din partea Casei Regale titlul de Sir – acordat bărbaţilor recompensaţi cu Ordinului Imperiului Britanic, i-a ajutat pe doi refugiaţi ucraineni, Rostilsav şi Olena, şi pe cei cinci copii ai lor, oferindu-le adăpost în reședința sa din Berkshire. Acesta s-a angajat să le plătească inclusiv utilitățile pentru cel puţin un an.

Familia de refugiați ucraineni nu vorbește engleza, dar l-a cucerit pe Rod Stewart.

Am intrat pe ușă și toți au coborât în fugă pe scări, frumos îmbrăcați în costum național ucrainean. A fost atât de încântător.

Sunt o familie atât de drăguță și atât de politicoasă. Niciunul dintre ei nu vorbește engleza, dar au maniere atât de minunate, în special adolescenții. Nu știu cum se comportă ei când nu sunt eu aici, a povestit Rod Stewart, potrivit Libertatea.

Citește și: Un nutriționist de la Harvard a dezvăluit ce efecte are asupra creierului complexul de vitamine B

Maurice Munteanu, noi replici dure la adresa lui Florin Zamfirescu. „De o mediocritate sinistră!”

Cine are grijă de fetele Andreei Bălan cât ea e plecată la concerte. „Mamei îi e teamă să doarmă singură în vilă cu Ella și Clara”

Răzvan Botezatu, despre relația cu iubitul său. „Are bani. Mă face fericit, îl fac fericit!”

Cântărețul britanic a ajutat și alți refugiați ucraineni

Artistul a ajutat alți doi refugiați, pe care i-a angajat pe moșia lui întinsă din Essex.

Toți sunt foarte recunoscători. Iar asta mă face să vreau să fac mai mult. Mă gândesc acum să-mi iau o altă casă și să aduc mult mai mulți oameni, a mărturisit cântărețul.

Rod Stewart ar fi trimis camioane cu mâncare în Ucraina, vehicule care la întoarcere au transportat în siguranță 16 persoane din Ucraina în Germania, potrivit B1tv.ro.

Rod Stewart, diagnosticat cu cancer la prostată

Celebrul cântăreț britanic de origine scoțiană a povestit că în februarie 2016 a fost diagnosticat cu cancer la prostată în fază incipientă, în timpul unui control medical de rutină. În 2019, acesta a transmis că boala sa a intrat în remisie.

Rod Stewart, tată a opt copii, a mai spus că a reușit să facă față bolii menținând mereu o stare de spirit pozitivă.

De asemenea, în 2000, Rod Stewart dezvăluia că îi este teamă că-şi va pierde vocea, după ce a suferit o intervenţie chirurgicală. Medicii i-au îndepărtat o tumoră malignă din glanda tiroidă. După operaţie, artistul a avut nevoie de jumătate de an de recuperare, înainte de a cânta din nou. 

În anul 2016, acesta a primit titlul onorific de Cavaler al Ordinului Britanic din partea Reginei Elisabeta a II-a, pentru contribuțiile sale în muzică, dar și pentru actele de caritate făcute.

Cântărețul se numără printre cei mai buni artiști din întreaga lume, peste 100 de milioane de discuri vândute la nivel mondial.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter