Sore, mărturisire emoționantă despre perioada adolescenței

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 18 septembrie 2017, 15:23
Un mesaj postat de Sore pe rețelele de socializare a strâns aproape 4 mii de reacții din partea fanilor săi. Vedeta a făcut o mărturisire sinceră despre perioada adolescenței ei, perioadă marcată de complexe și rușine.

Iată mesajul vedetei:

După publicarea acestui mesaj, artista a primit o mulțime de încurajări de la fanii ei, iar unul dintre ele a emoționat-o pe Sore.

O fană i-a scris următoarele cuvinte – „Stii ce? Nu trebuie sa-ti pese exagerat de mult de imagine. Adica frumusetea, si aici ma refer la cea fizica, nu e absolut deloc importanta. Daca tu te simti bine asa cum esti, restul e istorie. Ceea ce conteaza cu adevarat este sufletul tau, caracterul, mintea. Adica oamenii care te plac, te plac pentru felul tau de a fi, pentru arta ta, pentru cum gandesti, etc. Stiu ca societatea promoveaza numai ce nu trebuie, dar pe mine fix in cot ma doare de asta. Adica de ce sa fiu slaba ca un schelet cand eu ma simt bine la 80 si ceva de kilograme? Daca sunt sanatoasa si ma simt bine asa, nu-i treaba altora sa ma judece si oricum nu sunt nici in masura sa o faca. Nici eu nu sunt in masura sa-i judec pe altii, ci Dumnezeu e-n masura sa ne judece pe toti„.

Sore i-a răspuns ulterior fetei și i-a scris că apreciază cuvintele ei – „Ce om frumos esti! Sunt perfect de acord cu tine. Frumusetea sta in ochii privitorului, nu in tipare. Gusturile sunt diferite si la final, cand tragi linie, omul pe care il iubim este frumos, in primul rand, pentru ce are in suflet si pentru cum ne face pe noi sa tresarim. Asadar, te pup, draga mea!„.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter