Şocant: cele mai ciudate şi drastice diete ale vedetelor

De Adina Radu, pe

Vedetele sunt în stare de orice ca să arate bine, inclusiv să renunţe complet la mâncare timp de trei săptămâni. Iată ce diete nebuneşti şi stupide ţin vedetele de la Hollywood.

Gwyneth Paltrow – trei săptămâni fără mâncare

Gwyneth Paltrow a spus în repetate rânduri că felulc um arată la 39 de ani se datorează strict eforturilor considerabile pe care le depune. Se pare că face efort intens cel puţin o oră pe zi, iar cu mâncarea… mai rar.
Actriţa a spus la un moment dar că dieta cu care slăbeşte înaintea evenimentelor constă în sucuri şi… atât. Cu trei săptămâni înainte de a apărea pe covorul roşu, Gwyneth Paltow renunţă la mâncare şi se hrăneşte doar cu sucuri de legume şi fructe. Nu ştim cum rezistă şi cine i-o fi spus că e bine, dar se pare că ei îi prieşte.

Mariah Carey – numai mâncare mov

De câte ori vrea să slăbească, Mariah mănâncă doar alimente mov: struguri, prune, vinete şi orice alt aliment care se asortează. Ea spune că această dietă arde grăsimile şi previne ridurile. Probabil că aşa e, dar oare ce se face cu foamea? Carne sau pâine mov nu credem să existe.

Jennifer Lopez – miroase şi slăbeşte

Mândră de formele ei apetisante, Jennifer Lopez spune că nu a ţinut cură de slăbire niciodată – s-o credem, să n-o credem… – dar că slăbeşte cu ajutorul uleiului esenţial de grepfruit. De câte ori îşi aduce aminte, scoate sticluţa din geantă şi miroase conţinutul, ceea ce ajută la arderea grăsimilor. De-ar fi atât de simplu… din păcate nu e atât de uşor să slăbeşti, altfel nu ar mai fi niciun obez în lume. Nu ştim de ce J. Lo. Insistă pe acest truc ineficient.

Beyonce – 10 zile numai limonadă

Pentru o femeie care se arată mândră de formele ei, Beyonce face eforturi cam mari să slăbească. Ea ţine o dietă de detoxifiere şi slăbire care interzice ori mâncare timp de 10 zile. În tot acest timp, Beyonce se hrăneşte doar cu o limonadă făcută din suc de lămâie, apă, sirop de arţar şi piper. Se pare că a slăbit aşa 9 kilograme.

Renee Zellweger – cuburi de gheaţă în loc de mâncare

Renee ştie multe despre curele de slăbire. A slăbit şi s-a îngrăşat de mai multe ori, iar acum pare în formă maximă. Însă nu ştim cum stă cu sănătatea din moment ce se hrăneşte cu cuburi de gheaţă. Actriţa slăbeşte cu diete sărace în calorii, iar când nu mai suportă foamea mestecă un cub de gheaţă şi îşi imaginează că mănâncă.
Şocant: cele mai ciudate şi drastice diete ale vedetelor
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter