Legătura dintre Mihai Petre și soția lui Mihai Morar

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 02 aprilie 2021, 14:40

Invitat în podcastul lui Mihai Petre (42 de ani), Mihai Petre Show, Mihai Morar (39 de ani) a vorbit, printre multe altele, și despre soția lui, Gabriela. În cadrul interviului, Mihai Petre a dezvăluit, spre surprinderea multora, poate, că el și Gabriela se cunosc dinainte ca omul de radio să o fi cunoscut.

Mihai Morar și Gabriela formează un cuplu de mai bine de 14 ani și au împreună trei copii, trei fiice, gemenele Mara și Cezara (12 ani) și mezina Roua (1 an și jumătate). La rândul său, Mihai Petre este căsătorit cu Elwira, alături de care are două fiice, Catinca, în vârstă de 8 ani, și Ariana Ilinca, în vârstă de 2 ani și jumătate.

Legătura dintre Mihai Petre și soția lui Mihai Morar

În cadrul podcastului pe care-l moderează, după cum spuneam anterior, Mihai a dezvăluit că el și Gabriela, soția lui Mihai Morar, se cunosc dinainte ca perechea să se fi cunoscut. „Eu cred că o cunosc pe Gabriela dinainte să o cunoști tu”, a spus Mihai Petre. „Da, știu”, a adăugat Morar.

„Pentru că noi eram în aceeași gașcă de prieteni pe când eu cred aveam vreo 16 ani, 17 ani. (…) Asta făceam [dansam]. Ieșeam săptămânal”, a continuat Mihai Petre. Ulterior, Morar a dezvăluit când a știut că Gabriela era aleasa.

Fiindcă iubea dansul, Gabriela l-a adus pe moderator la cursurile sale de dans. Acolo, Gabriela avea un partener. „Eram la începuturile relației, în primele luni. (…) Avea un partener acolo, cu care dansa. (…) Ăla a fost un test al relației. Să mă uit cum ea dansează bachata, un dans foarte senzual, cu un alt bărbat.”

„Ce-ai simțit în momentul ăla?”, l-a întrebat Mihai Petre. „Că o vreau pentru toată viața”, a fost răspunsul lui Morar. În trecut, vorbind despre care crede el că este secretul relației lui frumoase și de lungă durată, Morar a mai spus:

„Cred că e vorba pur și simplu de comunicare și să nu îi calci niciodată orgoliul, spațiul intim celuilalt. Să îi dai atât de multă libertate încât să aibă nevoie de adevărata libertate, aceea a familiei.

La început, eu eram mult mai orgolios decât soția mea și mi-am dat seama că nu duce nicăieri orgoliul. Au fost câțiva ani în care eram tare pe poziții și aveam impresia că dacă eu nu sunt cel care are ultimul cuvânt înseamnă că eu sunt cel care pierde”.

Mihai recunoaște care sunt calitățile partenerei sale de viață și este mândru că o are alături. „Sunt atât de relaxat în momentul acesta, pentru că știu că am o nevastă mult mai deșteaptă decât mine.

Emoțional și din punctul de vedere al organizării unei familii, al organizării treburilor. Fiecare își știe calitățile. Ea nu calcă peste teritoriul meu, eu nu calc peste calitățile ei și atunci e armonie la noi”, a adăugat atunci, pentru Libertatea.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter