Simona Pătruleasa: “Nu-mi imaginez viaţa fără Ingrid”

De Viva.ro, pe

Simona (38) şi-a dorit-o pe Ingrid (15 luni) cu disperare. A făcut tot ce a fost omeneşte posibil pentru a avea acest copil, iar acum spune că este cea mai fericită femeie din lume.
Eram tentata sa cred ca viata unei mame este lipsita de griji atunci cand mama in cauza este cele­bra. Dar cand am intalnit-o pe Simona, am inteles ca instinctului matern nu-i pasa de celebritate. Simona Patruleasa este o mama tipica: grijulie, iubitoare, energica, tematoare, sensibila si oricand gata sa puna pe primul loc binele copi­lului ei. In plus, a ales sa-si creasca fiica fara ajutorul unei bone, de teama sa nu piarda nici un moment important alaturi de cea mica. Nu-i pasa ca cei din jur ii spun ca exagereaza. Pentru ea In­grid inseamna totul.

Simona, astazi am inregistrat un re­cord: am facut o sedinta foto cu un copil de un an si trei luni in doar doua ore. Cum ai reusit sa o „convingi” pe Ingrid?

Intr-adevar, Ingrid s-a adaptat perfect. De obicei este foarte prietenoasa cu toata lumea, iar la final nu mai vroia sa plecam. (rade)
Vezi continuarea interviului cu Simona Pătruleasa pe viva.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter