Și-a făcut selfie cu tatăl său mort. Un fotomodel din Serbia și-a șocat fanii

De Mădălina Manole, pe
Jelica Ljubicic, model și cântăreață din Serbia, a decis să aibă o ultimă amintire cu tatăl său, însă gestul său a fost de-a dreptul revoltător, iar fanii au criticat-o dur.

Jelica Ljubicic și-a făcut un selfie cu tatăl său imediat ce acesta și-a dat ultima suflare pe patul de spital, însă în loc să păstreze imaginea pentru sine, aceasta a ales să o facă publică pe conturile sale de socializare.

Cu toate că mesajul scris de aceasta era emoționant, fanii au reacționat violent și criticile dure aduse la adresa sa au făcut-o să-și închidă ulterior conturile de socializare: “Tata… să te odihnești în pace. Noi am luptat cât am putut, dar nu a depins de noi. Nu noi decidem cât trăim. Ne-a părăsit în cel de-al 67-lea an al vieții sale. Îți mulțumesc pentru tot, sunt recunoscătoare că am fost fiica ta și că te-am avut pe tine ca tată. Îți mulțumesc că ne-ai adus pe calea cea dreaptă. Odihnește-te în pace, vei rămâne mereu în inimile noastre” – a scris aceasta în dreptul fotografiei șocante și controversate.

Citește și – Andreea Antonescu, lecție de viață învățată de la tatăl său

Citește și – Andreea Ibacka, prima declarație despre sarcină

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter