Jason Derulo a devenit tată! Primele imagini cu fiul artistului

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 27 mai 2021, 17:37

Artistul Jason Derulo (31 de ani) și iubita lui, creatoarea de conținut Jena Frumes (27 de ani), au devenit părinți pe 8 mai 2021. Jena a dat naștere unui fiu, Jason King Derulo.

Jason Derulo a devenit tată! Primele imagini cu fiul artistului

„Cea mai fericită zi din viața mea – când ne-am adus fiul acasă”, a scris solistul în mediul online, în dreptul unui videoclip în care-și ia fiul pentru prima oară în brațe. „Este atât de norocos să aibă o mamă atât de puternică și atentă”, a mai adăugat.

Și Jena a publicat mai multe imagini în mediul online. „Doar o mică parte din prima săptămână cu micul nostru rege sănătos și chipeș”, a scris modelul pe Instagram, în dreptul mai multor fotografii.

„Viața are atât de multe alte semnificații acum și sunt atât de recunoscătoare. Sunt atât, atât, atât de îndrăgostită de acest băiețel. Este tot ceea ce n-am știut că aveam nevoie”, a continuat. „Întotdeauna te voi iubi, Jason”, a încheiat.

Imagini cu Jason, Jena și fiul lor găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Jason și Jena au anunțat că vor deveni părinți la sfârșitul lunii martie. Câteva zile mai târziu, perechea a dezvăluit sexul micuțului. Cei doi formează un cuplu de mai bine de un an. În luna august a anului trecut, Jason a vorbit pentru prima dată despre relația pe care o are cu vloggerița.

„Ne-am cunoscut la sală. Ne-am cunoscut la Equinox”, a spus solistul pentru Page Six. „Avem amândoi o dorință similară de a ne antrena fizic tot timpul. O mai văzusem la sală o dată înainte. A doua oară am decis să o abordez. Restul este istorie.”

Citește și:

Fiica Ginei Chirilă și a lui Bogdan Vlădău a împlinit un an. Ce frumoasă este Katia

Emmy Rossum a devenit mamă pentru prima oară! Actrița a ținut sarcina secretă până la naștere

Olimpia Melinte, despre nașterea fiului ei: „Tot ce-mi doream să știu era că am un bebeluș sănătos”

Ce frumoasă este fiica lui Robert Turcescu! Ioana este pasionată de lumea modei

Deși nu a dezvăluit când, mai exact, au devenit un cuplu, a menționat că a fost cândva la începutul pandemiei de coronavirus. În același interviu, Jason a admis că ajunsese „la acea vârstă” la care apare dorința de a deveni părinte.

În aceeași lună, Jason a dezvăluit pentru People că pandemia de coronavirus l-a făcut să reflecte mai mult asupra vieții lui. „Ultimele luni au schimbat felul în care mă gândesc la cariera mea”, spunea în august 2020.

„Nu cred că mai pot să stau departe de casă la fel de mult. A schimbat mulți oameni, corect? După ce se va sfârși totul, cum revii la muncă și continui ca și cum nimic nu s-a întâmplat? Nu cred că pot reveni la același stil de viață care presupune să zbor către o altă destinație în fiecare zi. Lucrurile trebuie în mod clar să se schimbe.”

Foto: Instagram; Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter