Când începe noul sezon din „Românii au talent” și cine sunt noii jurați

De Unica.ro, pe

Noul sezon din „Românii au talent” este așteptat cu sufletul la gură de telespectatori, iar acesta se anunță a depăși așteptările celor de acasă.

Juriului se alătură îndrăgiții Mihai Bobonete și Dragoș Bucur. Alături de Andra și Andi Moisescu, ei vor decide împreună soarta concurenților, dar vor face și spectacol cu glumele și interacțiunile lor.

Noul sezon începe peste trei săptămâni, în data de 4 februarie, la Pro TV. Dragoș Bucur a vorbit deja cu entuziasm despre noul său rol: „Eu cred că românii chiar au talent, suflet mare şi un simţ al umorului foarte dezvoltat, aşa că o emisiune care să caute şi să dovedească aceste lucruri este perfectă! E o bucurie pentru mine să fac parte din echipa Românii au talent şi să fiu în juriu alături de Andra, Andi şi Bobo”.

Citește și: Carmen Tănase, despre facturile mari la energie electrică și gaze: „Sunt din ce în ce mai surprinsă”

Citește și: Secretul frumuseții Manuelei Hărăbor. Actrița este împotriva operațiilor estetice

Citește și: Celia, însărcinată în șapte luni și jumătate, a făcut COVID-19 a doua oară

Citește și: Nicole Cherry, primele declarații despre botezul fiicei sale, Anastasia

Juriul emisiunii „Românii au talent” s-a schimbat de mai multe ori de-a lungul anilor. Cu toate astea, Andra și Andi Moisescu au rămas constanți de la primul sezon. Alături de ei a fost jurat și Mihai Petre până în 2014. Acesta din urmă a fost ulterior înlocuit de Mihaela Rădulescu și Bebe Cotimanis.

În 2018, Mihaela Rădulescu a părăsit rolul, fiind înlocuită cu Mihai Petre. Un an mai târziu, Bebe Cotimanis a fost înlocuit de Florin Călinescu. Ulterior, Mihai Petre a fost din nou înlocuit, de data aceasta de Alexandra Dinu, care a plecat după un sezon. Prezentatorii emisiunii rămân însă neschimbați: Smiley și Pavel Bartoș.

Foto – ProTV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter