Sexy! Patrick Dempsey participă la celebra cursă Le Mans

De Erika Chivu, pe

Patrick Dempsey arată foarte bine în halatul de doctor din „Grey’s Anatomy”, dar parcă şi mai bine îi stă în salopeta de pilot. Uite ce sexy a fost la deschiderea celebrei curse Le Mans.
Pe lângă faptul că e un bărbat sexy şi un actor talentat, Patrick Dempsey, cunoscut ca doctorul Derek Sheperd din serialul „Grey’s Anatomy”, este şi un pilot foarte priceput.
El a revenit anul acesta la raliul Le Mans, după ce a participat şi la ediţia din 2009. Dacă atunci a condus un Ferrari, anul acesta Patrick va concura pe un Porsche, fiind înscris cu propria echipă, Dempsey Racing. A fost una din cele 56 de echipe alese de organizatori din totalul de 71 de echipe care au dorit să ia parte la raliu.
Patrick Dempsey, cel mai sexy doctor de pe micul ecran
patrick dempsey le mans
La scurt timp după ce a primit vestea, Patrick a anunţat pe Twitter că este un vis devenit realitate.
Actorul de 47 de ani, care este căsătorit cu make-ul artistul Jillian Dempsey, este un mare pasionat de maşini şi curse. El participă la raliuri de câte ori are ocazia pentru că nu vrea să renunţe la actorie, iar atunci când lucrează la un film, contractul nu îi permite să se implice în activităţi periculoase.
La cursa de la Le Mans, Patrick Dempsey şi echipa lui vor conduce timp de 24 de ore. Actorul poate conduce în continuu timp de două sau trei ore, după care este înlocuit de un coechipier, timp în care mănâncă şi se odihneşte, pentru a reveni apoi la volan.
patrick dempsey

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter