Serena Williams a fost desemnată femeia anului de revista GQ

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 04 martie 2021, 15:01
Serena Williams a fost desemnată femeia anului de către revista GQ, însă coperta ediției americane a stârnit numeroase controverse.

GQ, revistă dedicată bărbaților ce a fost fondată în Statele Unite ale Americii în anul 1931, acordă din 1996 titlul „bărbatul anului”. Însă, din anul 2003 între aceste personalități au fost incluse și femei, relatează CNN.

Serena Williams, pe coperta GQ

Pe coperta care a provocat controverse, jucătoarea de tenis apare îmbrăcată într-un body negru, alături de titlul „femeia anului”.

Titlul este format din „bărbații anului”, în care cuvântul MEN (n.r. bărbați) este tăiat, iar deasupra este scris cuvântul WOMAN (n.r. femeie), în ghilimele.

Imediat, numeroși utilizatori ai rețelelor de socializare au reacționat, întrebând de ce cuvântul femeie apare între ghilimele.

Deși conducerea revistei nu a dat un răspuns oficial pe această temă, Mick Rouse, directorul de cerecetare al GQ a scris pe contul său de Twitter că grafica a fost realizată de designerul Virgil Abloh, care folosește ghilimele în creația sa artistică.

Serena Williams, comparată de multe ori cu un bărbat

Serena Williams, în vârstă de 37 de ani, a fost comparată de mai multe ori cu un bărbat, iar jucătoarea de tenis nu a evitat să răspundă afirmațiilor.

Mi s-a spus că sunt bărbat deoarece arăt puternică la exterior. S-a spus că nu aparțin spartului feminin, ci celui masculin pentru că arăt mai puternică decât multe alte femei. Nu, doar muncesc din greu și am fost născută cu acest corp care intimidează și de care sunt mândră”, a declarat Williams.

În ediția de decembrie a GQ, Serena apare alături de actorii Michael B Jordan, Henry Golding și Jonah Hill, desemnați „bărbații anului”.

Citește și: Ce a mai rămas din casa lui Miley Cyrus, după incendiul devastatator din California

Citește și: Fotografia de 2 milioane de like-uri a lui Emily Ratajkowski. Fotomodelul a făcut furori în tribunele unui meci de baschet

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter