Șerban Copoț, mesaj emoționant pentru Roxana, soția lui, cu ocazia zilei de naștere

De Unica.ro, pe

Cu ocazia zilei sale de naștere, Șerban Copoț i-a transmis soției sale, Roxana, un mesaj extrem de emoționant. Artistul i-a mulțumit partenerei sale de viață pentru toate momentele frumoase pe care i le-a oferit.

Șerban Copoț și soția lui, Roxana, sunt împreună din 2006, iar în martie 2015 s-au căsătorit. Cei doi au împreună trei copii: Tedi (10 ani), Alex (6 ani) și Luna, care a venit pe lume în 2020.

La nașterea fetiței lor, prezentatorul TV scria: ”Gata! La ora 7:40, iubita mea soție a adus pe lume o fetiță sănătoasă și frumoasă. Suntem tare mândri de tine, mami, și te iubim nespus.  Sunt copleșit de emoție și recunoștință de câte ori mă gândesc că am avut noroc chior să ne întâlnim. Ești o mamă de vis, blândă, caldă, oricând gata de sacrificii pentru familia ei”.

Citește și: Anamaria Prodan, reacție după acuzațiile Silvanei Peng la adresa lui Laurențiu Reghecampf

Irina Tănase, aproape de nerecunoscut după despărțirea de Liviu Dragnea

Asiana Peng, despre declarațiile mamei sale la adresa iubitei lui Laurențiu Reghecampf: „Am rămas mască”

Loredana Groza și Nick Casciaro, primele declarații despre relația lor

Șerban Copoț, mesaj emoționant pentru Roxana, soția lui, cu ocazia zilei de naștere

Șerban Copoț are numai cuvinte de laudă la adresa soției lui. Roxana îl sprijină în tot ce face și este extrem de dedicată familiei lor, așa cum a mărturisit în repetate rânduri artistul.

Răbdarea, bunul simț ardelenesc și, pot spune cu mâna pe inimă, că este o mamă dedicată total familiei. Și, da, este și frumoasă, deșteaptă și devreme acasă. Și, da, sunt mai norocos decât prevede legea!, a dezvăluit acesta cu mai mult timp în urmă.

De ziua de naștere a femeii pe care o iubește, Copoț i-a transmis un mesaj plin de dragoste și emoție.

În ce fel de fraze să descriu dragostea pe care ți-o port şi recunoştința pentru toată răbdarea pe care o ai cu noi? M-ai ajutat să construiesc o familie, mi-ai dăruit 3 copii minunați şi eu tot consider ca nu s-a inventat un „mulțumesc” suficient de cuprinzător pentru tot. E ziua ta, şi după „n-şpe” melodii de dragoste scrise, o să mă rezum la un La mulți ani spus din tot sufletul meu, pentru că astăzi muzele sunt bâlbâite la fel ca mine.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter