Ce mai fac și cum arată astăzi membrii trupei Animal X

De Mădălina Manole, pe
Trupa Animal-X făcea furori în urmă cu 20 de ani și cu siguranță încă ne răsună în minte refrenul pieselor “Pentru ea”, “N-am crezut” sau “Iubirea mea”. Ei bine, dacă pe Șerban Copoț, alias Hienă, îl vedem în continuare pe micul ecran, în calitate de prezentator al emisiunii Iumor, ceilalți doi membri s-au îndepărtat total de lumea showbizz-ului.

Animal-X îi avea în componență pe Şerban Miron Copoţ (Hienă, 38 de ani), Alexandru Sebastian Şalaman (Şopârlă, 37 de ani) şi Laurenţiu Mihai Penca (Vierme,36 de ani). Chiar dacă Șerban Copoț a renunțat la muzică, acesta a rămas în atenția publicului prin proiectele pe care le-a avut de-a lungul timpului în televiziune, ceea ce nu putem spune și despre colegii săi de trupă.

Ce mai fac și cum arată astăzi membrii trupei Animal X

Laurenţiu Mihai Penca a intrat în afaceri și a devenit managerul unei companii care se ocupă de design și amenajări interioare. Fostul component al trupei Animal-X se bucură de succes atât în plan profesional, cât și în plan personal, fiind căsătorit și având un minunat băiețel.

Ce mai fac și cum arată astăzi membrii trupei Animal X

Alexandru Sebastian Şalaman a avut câteva încercări de a se reîntoarce în muzică, însă fără succes, prin urmare a părăsit România și s-a mutat în Tenerife, între timp căsătorindu-se cu aleasa inimii sale, Monica, de profesie pictor.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter