Șerban Copoț va deveni tată a treia oară

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 02 iulie 2020, 22:05
Șerban Copoț va deveni tată a treia oară. Fostul membru al trupei Animal X, alias Hienă, a dat vestea cea mare azi, chiar de ziua lui.

Șerban Copoț, în vârstă de 39 de ani, a anunțat pe conturile sociale că soția sa, Roxana, este însărcinată și îi va dărui și o fetiță. Micuța veni pe lume în toamnă, la sfârșitul lunii noiembrie: Vă mulțumesc din suflet pentru urări dragilor! Dar cel mai important cadou va veni la sfârșitul lui noiembrie, când mult iubita mea soție o să aducă pe lume o fată. Sunt leșinat de nerăbdare să fiu tată de fetiță. Tot binele din lume vă doresc și vă mărturisesc că sunt fericit până la Dumnezeu și înapoi.” a scris co-prezentatorul iUmor ca răspuns la mesajele pe care le-a primit de ziua sa.

Citește și Huidu și Găinușă au rupt prietenia. Care este motivul din cauza căruia cei doi nu-și mai vorbesc

Șerban Copoț și Roxana mai au doi băieți, pe Teddy, în vârstă de 8 ani și pe Alex, de 4 ani, pe care îi adoră, și de dragul cărora a lansat și două cărți pentru copii până acum: „Îl au ca protagonist pe motănelul Mao. Lui Teddy îi plac mult poveștile din carte. L-au ajutat să învețe alfabetul” spunea Șerban Copoț despre scrierile sale.

Citește și Cine este noua asistentă de la ”Acces Direct” care a înlocuit-o pe Emily Burghelea

Vezi imagini cu frumoasa familie a lui Șerban Copoț în galeria foto de mai sus!

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter