Secretele de frumusețe ale Monicăi Bellucci. Ce face ca să arate tânără

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 17 mai 2017, 16:17
La 52 de ani, actrița italiană Monica Bellucci arată impecabil! Pentru că nu pare că ar avea mai mult de 40 de ani, am vrut să aflăm ce face pentru a arăta așa. Iată, așadar, secretele de frumusețe ale Monicăi Bellucci!

Secretele de frumusețe ale Monicăi Bellucci

În primul rând, Monica Bellucci nu se machiază niciodată excesiv. De fiecare dată când apare pe covorul roșu la diverse evenimente, se poate observa cu ușurință că optează pentru machiaje cât mai naturale, care să nu-i încarce tenul.

Citește șiMonica Bellucci va fi gazda ceremoniilor de la Cannes 2017

secretele de frumusete ale monicai bellucci

Chiar dacă de-a lungul anilor multe voci au acuzat-o că ar fi apelat la operații estetice, mai ales pentru a-și mări buzele, însuși tatăl ei i-a luat apărarea în această privință. În 2014, Pasquale Bellucci le-a arătat unor jurnaliști britanici o serie de fotografii din copilăria Monicăi, tocmai pentru a le dovedi că și atunci frumoasa brunetă avea buzele bine definite.

Cu toate acestea, la acea vreme, tatăl ei le-a spus jurnaliștilor că Monica era foarte urâtă atunci când era micuță. În plus, se pare că bărbatul a insistat ca fiica lui să fie mereu tunsă scurt, pentru că avea impresia că tunsorile dese îi vor face părul și mai frumos la maturitate. Și iată că astăzi, câteva decenii mai târziu, Monica Bellucci este invidiată de milioane de femei pentru părul ei bogat și strălucitor.

Ce face Monica Bellucci ca să arate tânără

Dincolo de faptul că vedeta nu a apelat niciodată la operații estetice, și că preferă machiajele cât mai naturale, un alt secret de frumusețe al Monicăi Bellucci s-ar părea că este și dușul rece. “Îmi încep fiecare zi cu un duș mai mult rece, răcoritor, apoi mă spăl pe față, folosesc o cremă hidratantă ușoară, puțină mascara și niște lipgloss. Atât”, a mărturisit frumoasa brunetă, într-un interviu mai vechi.

Dieta Monicăi Bellucci

Unul dintre secretele de frumusețe ale Monicăi Bellucci este și alimentația echilibrată. Actrița mănâncă sănătos, dieta ei fiind compusă preponderent din fructe și legume proaspete.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Monica Bellucci la Festivalul de Film de la Cannes 2017

În 2017, Monica Bellucci a fost invitată să fie gazda Festivalul de Film de la Cannes 2017, ea fiind cea care va prezenta gala de deschidere și gala de închidere a festivalului de pe Croazetă.

În prima zi de festival, ea a optat pentru o ținută all black, foarte elegantă, dar și ușor sexy – o salopetă evazată, cu un decolteu adânc, care i-a evidențiat silueta perfectă.

Monica Bellucci la Cannes 2017

Foto: Hepta

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter