Monica Bellucci și Tim Burton, relație amoroasă în secret. Producătorul s-a iubit și cu Helena Bonham Carter

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Joi, 23 februarie 2023, 11:35

 Monica Bellucci și producătorul de film Tim Burton au o relație de patru luni. Cei doi s-a întâlnit pentru prima dată în urmă cu 16 ani, dar se spune că au început să se vadă după ce s-au reîntâlnit la Festivalul de Film Lumière din Lyon, în octombrie. 

Actrița, în vârstă de 58 de ani, care a fost invitată de onoare la eveniment, i-a înmânat lui Tim, în vârstă de 64 de ani, premiul pentru întreaga activitate, conform Daily Mail.

Paris Match scrie că Monica și Tim „s-au întâlnit pentru scurt timp pe treptele Palais des Festivals din Cannes, în 2006, dar doar 16 ani mai târziu, în culisele unui alt festival, s-au apropiat”. Diva era singură de când s-a despărțit de artistul Nicolas Lefebvre, în 2019. Anterior, în perioada 1997-2013, actrița a fost căsătorită cu Vincent Cassel.

Monica Bellucci a fost căsătorită cu Vincent Cassel

Fostul model l-a cunoscut pe Cassel în 1996 pe platourile de filmare ale filmului L’Appartement.  Cei doi sunt părinți pentru Deva, care s-a născut în 2004, și Leonie, care a venit pe lume în 2010. Au fost împreună trei ani înainte de a se căsători într-o ceremonie liniștită la Monaco, pe Riviera Franceză.

Monica a vorbit despre dragoste într-un interviu pentru Paris Match în 2011, când era încă căsătorită cu Cassel, recunoscând că nu există „raționalitate” pentru ea când vine vorba de relații.„Sunt purtată de moment și de instinct. Fără raționalitate, doar emoții. Iubești sau nu”, a spus ea atunci.

Tim Burton s-a iubit cu Helena Bonham Carter

Tim a avut o relație cu Helena Bonham Carter, în vârstă de 56 de ani. Cei doi au pornit pe drumuri separate  în 2014. Nu au fost căsătoriți niciodată, dar au fost împreună timp de 13 ani și au doi copii, pe Billy, de 20 de ani, și pe Nell, de 16 ani. În timpul unei apariții din decembrie 2022, în podcastul Therapy Works , Bonham Carter, în vârstă de 56 de ani, a reflectat la despărțirea dureroasă de Burton, pe care a numit-o „un divorț dureros ”.

Ei au trăit în case interconectate în timpul relației lor, fiecare proprietate fiind decorată după gusturile și stilurile personale ale fiecăruia. „Treci printr-o durere masivă – este o moarte a unei relații, așa că identitatea ta, totul, se schimbă”, a spus actrița pentru Harper’s Bazaar, în 2016. 

Helena Bonham Carter are un iubit mai tânăr

Acum, actrița are o relație cu scriitorul Rye Dag Holmboe, în vârstă de 34 de ani. Helena a spus pentru Daily Mail, în 2022, că se simte norocoasă că l-a cunoscut. Cei doi s-au întâlnit la o nuntă, în 2018. „Oamenii sunt puțin speriați de femeile trecute de prima tinerețe, dar el nu este. Femeile pot fi foarte puternice când sunt mai în vârstă”, a spus ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter