Wow! Schimbare radicală de look: Beyonce s-a tuns bob

De Mădălina Manole, pe
Beyonce este deja recunoscută pentru schimbările radicale de look pe care le face adesea, fie că apelează cu îndrăzneală la foarfecă, fie că apelează cu încredere la extensiile de păr.

Queen B, inclusă în Top 10 cele mai sexy vedete în 2017, nu s-a lăsat înduioșată de pletele lungi și bogate pe care le avea și a decis, cu doar câteva zile înainte de a intra în noul an, să-și schimbe dramatic coafura. Fotografiile cu pricina au fost făcute publice de artistă pe site-ul său.

Beyonce

Îndrăgita artistă s-a tuns bob, o coafură care se preconizează că va face ravagii în primăvara anului 2018, fiind preferată în topuri și deja admirată la prezentările de modă ale colecțiilor care anunță tendințele sezonului cald 2018.

Beyonce

Nu este prima oară când Beyonce alege să-și taie părul atât de scurt și nici când optează pentru o coafură bob, însă este prima oară când poartă un bob…creț. Noul look o prinde de minune și se pare că cel mai încântat este chiar soțul său, Jay-Z, care nu a rezistat și a fotografiat-o, iar imaginea a ajuns pe contul de Instagram susținut de fanii lui Beyonce.

A post shared by Beylite (@beylite) on

Citește și – Prima poză cu gemenii lui Beyonce. Artista le-a dezvăluit numele pe Instagram

Citește și – Beyonce şi Jay Z au celebrat 9 ani de căsnicie cu un video emoţionant

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter