Roxen: “Când am urcat prima dată pe scena Eurovision, la repetiții, am început să plâng, a fost copleșitor”

De Elisabeta Cosmescu, pe Ultimul update Luni, 17 mai 2021, 11:45

Roxen, reprezentanta noastră la Eurovision Song Contest 2021, se află la Rotterdam, unde se pregătește din plin pentru semifinalele ce vor avea loc pe 18 şi 20 mai şi finala pe 22 mai.

Cântăreața va fi al 13-lea artist care va urca pe scena Ahoy de la Rotterdam, în prima semifinală, de pe 18 mai.

După cea de-a doua sesiune de repetiții, Roxen a oferit momente electrizante, pline de emoție și energie pozitivă. Artista s-a mobilizat și mai mult, concentrându-și tot talentul și puterea oferind o prestație interesantă și bine interpretată a piesei “Amnesia”.

Și de această dată, Roxen a lucrat la prezența scenică, dar și la vocea sa, reușind să cucerească cu timbrul ei inimile fanilor.

Reacțiile de pe rețelele de socializare legate de cea de-a doua repetiție au fost pe măsura show-ului oferit, videoclipul „Amnesia” urcând în doar câteva ore pe poziția 49 în topul YouTube Trending.

Cu peste 250 000 de vizualizări, materialul video a generat și foarte multe comentarii pozitive la adresa cântăreței.

„Sună mult mai bine, comparativ cu prima repetiție”, a scris un user în câmpul de comentarii al videoclipului din YouTube, ce a strâns, imediat după postare, sute de like-uri.

“Mă simt fantastic pe scenă, e un sentiment de nedescris. Repetițiile au început cu emoții foarte mari. Când am urcat prima dată pe scena Eurovision, am început să plâng, a fost copleșitor, parcă nu-mi venea să cred că sunt acolo. Știam că totul va arăta extraordinar, eram conștientă de proporțiile competiției, dar live este totul wow, am rămas fără cuvinte. E extraordinar tot ce se întâmplă aici, toată energia, organizarea”, a mărturisit Roxen pentru unica.ro

Citește și:
Nu a visat niciodată succesul. A muncit pentru el. Roxen, într-un interviu special în UNICA de aprilie!
Eurovision 2021 se va desfășura live la Rotterdam
Gala BRIT Awards 2021: Cele mai excentrice ținute
Alex Rodriguez se bucură de timpul petrecut cu fiicele sale, după despărțirea de Jennifer Lopez

“Îmi doresc să ajung la public prin tot ce înseamnă Amnesia, de la mesajul piesei până la întregul concept construit în jurul ei. Cred că momentul în sine este unul foarte puternic, un întreg care prezintă foarte frumos tot ce ne-am dorit să exprimăm prin Amnesia.”

Artista le mulțumește fanilor pentru tot sprijinul oferit. “Simt că ei sunt alături de mine în fiecare zi și le mulțumesc pentru toată energia lor bună. Le transmit multe îmbrățișări și iubire de la Rotterdam.

Roxen: “Când am urcat prima dată pe scena Eurovision, la repetiții, am început să plâng, a fost copleșitor”

Întrebată cum se relaxează după repetiții, Roxen ne-a răspuns că preferă să fructifice fiecare clipă repetând pentru a oferi un spectacol impecabil. “Îmi petrec timpul cu echipa mea, ne gândim la show, punem la punct toate detaliile, pe asta ne concentrăm. Cel mai important este să avem o reprezentație cât mai bună, după vom avea timp să ne relaxăm în adevăratul sens al cuvântului.

Mi-am făcut și prieteni noi, da, în rândul artiștilor. Sunt oameni fantastici și îi apreciez enorm pentru tot talentul lor, dedicarea, bunătatea și energia pe care o au. Sunt norocoasă să fiu aici alături de ei”, a adăugat Roxen.

Foto: EBU/Thomas Hanses

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter