Elena Cârstea, comentarii acide despre reprezentația lui Roxen de la Eurovision

De Unica.ro, pe

Roxen a fost reprezentanta României în cadrul competiție Eurovision din anul 2021. Semifinalele concursului au avut loc pe 18 și 20 mai, iar finala pe 22. Artista a interpretat piesa Amnesia, însă nu a reușit să se califice în finală.

Elena Cârstea, comentarii acide despre reprezentația lui Roxen de la Eurovision

Imediat după eliminarea solistei din concurs, Mihai Trăistariu a vorbit despre reprezentația ei. „Roxen a cântat bine. Ei nu ai ce să-i reproșezi. Piesa asta a primit-o, pe asta a cântat-o! O piesă care, pe Roxen, o pune în valoare în studio.. dar nu live.

Din nou, ascultând-o live, am avut senzația că nu are precizie maximă, că nu are suflu… cel mai probabil din cauza dansului și a mișcărilor bruște. Sau poate așa e timbrul ei, puțin tremurat.

Ori poate faptul că e prea mică, prea necoaptă pentru un concurs de o asemenea anvergură. Habar n-am. Cert e că a fost prea mare concurența în Semifinala I ca să treci în Top 10.

Una peste alta, nu a fost nimic rău pentru România. Dar nici spectaculos. Puteau să vină cu un show mai ieșit din tipar, mai vizibil, mai wooow. Însă România, mereu, atâta poate”, a scris Mihai Trăistariu pe Facebook.

Citește și: 

Văduva lui Dan Spătaru, Sida Spătaru, în depresie după moartea artistului

Soprana Daniela Vlădescu, despre fosta relație cu Nicu Ceaușescu: „Am primit amenințări că voi fi distrusă”

Gabriela Cristea a fost aspru criticată pentru o fotografie postată pe Instagram

Elena Cârstea: „Cum poți să trimiți o tută”

Recent, artista Elena Cârstea a criticat dur momentul lui Roxen. „Nu poți să trimiți un om nepregătit. N-ați trimis-o pe Loredana, pe Andra.

Ultima picătură a fost copila aia care cântă ca un Dumnezeu, Laura Bretan. Cum poți să trimiți o tută care stă pe scenă, se fâțâie ca la școală? Profesionalismul lipsește cu desăvârșire”, a spus Elena Cârstea la TVR, potrivit VIVA!.

„Educația muzicală lipsește cu desăvârșire din școli. Nu se mai face că dacă lumea nu se uită la televizor, se poate uita pe internet. Nu asta e problema. Problema este calitatea muzicii”, a mai spus artista.

„Îmi doresc ca România să fie reprezentată fără interesele caselor de discuri. Fără intervenții, pile cum bine știți. Să nu-mi spuneți că nu e așa, că așa e. Dacă țineți măgăriile în continuare nu o să aveți nimic”, a completat.

„Cred mai degrabă, că a fost despre lipsa de experiență. Dacă ne uităm la țările calificate în finala de sâmbătă, vom descoperi de la seniorii Hooverphonic din Belgia, care au treizeci și ceva de ani de activitate, până la nume cu notorietate.

La noi cred că asta a contat mult, lipsa nu neapărat de spectacole în picioare, cât mai degrabă… cred că în seara asta a fost altceva mai important.

Eurovision Song Contest este despre o mare petrecere, despre bucuria de a te întoarce împreună cu oamenii și s-a văzut în sală”, spunea Liana Stanciu, șefa delegației din acest an, în mai 2021.

Foto: Facebook; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter