Eurovision 2021. Ce piesă va interpreta Roxen pe scena de la Rotterdam

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 05 martie 2021, 09:50
Juriul a ales cu ce piesă va merge Roxen la Eurovision 2021. Semifinalele vor avea loc pe 18 şi 20 mai, iar finala pe 22 mai. Alături de România, în concurs participă alte 40 de țări. 

Roxen, artista care a fost aleasă anul trecut să reprezinte România a lansat ieri, 4 martie, piesa cu care va participa la Eurovision 2021. Aceasta a fost aleasă de Luminiţa Anghel, Andrei Tudor, Liana Stanciu, Lucian Ștefan, Bogdan Păun, Liviu Elekes, Bogdan Pavlică, Dan Manoliu și Gabriel Scîrlet, juriul de la Eurovision România 2021.

Despre piesa „Amnesia”, Roxen a spus că este „una extrem de personală”.

Citește și: Eurovision 2021 se va desfășura live la Rotterdam

„Pentru mine, ultimul an a fost unul plin, din toate punctele de vedere, cu momente bune şi mai puţin bune, însă ceea ce contează este că am avut câteva proiecte care m-au bucurat nespus. Piesa Amnesia este una extrem de personală, cuprinde toate aceste sentimente pe care le-am trăit în ultima perioadă şi le dă voce. O simt aproape de mine, mă reprezintă, iar sufletul meu şi trăirile mele se regăsesc în ea” – a declarat Roxen, potrivit Libertatea.ro.


Citește și: Mihai Trăistariu, după ce Roxen a fost aleasă să reprezinte România la Eurovision: „Nu știe ce e cu ea”

Eurovision Song Contest 2021, ce va avea loc la Rotterdam, sub sloganul „Open Up”, se va desfășura „live”, după cum au anunțat organizatorii. Delegațiile celor 41 de țări participante vor fi restrânse anul acesta, din cauza condițiilor impuse de pandemia de COVID-19. Nu se știe încă dacă vor fi și spectatori. 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter