Dana Rogoz – strangulată în direct

Emisiunile în direct comportă unele riscuri: Dana Rogoz a aflat asta în ediția de sâmbătă a emisiunii pe care o moderează, când Tudor Mihăiță i-a prezentat câteva mișcări de Jiu Jitsu Brazilian.

Dana a stat de vorbă cu George și Tudor Mihăiță, în cadrul unei ediții dedicată talentului care se moștenește în familie.  Deși George Mihăiță își vedea fiul actor, acesta s-a apucat de jurnalism, iar mai apoi de lupte, devenind vicecampion european la Jiu Jitsu Brazilian, unul din cele mai eficiente sisteme de autoapărare.

“Practic în acest sport înveți și niște procedee de strangulare, prin care se oprește circulația sîngelui spre cap și agresorul își pierde cunostinta”, a descris Tudor explicând că aceste tehnici de autoapărare aduc la cursul său și foarte multe femei care învață cum să acționeze în cazul în care sunt atacate.

“A venit și tata la un concurs, ca spectator, și a văzut exact partea asta și nu prea i-a placut” i-a povestit Tudor Danei. George Mihăiță a confirmat, spunând că el încă mai așteptă ca fiului să îi treacă această pasiune și să-și continue cariera ca jurnalist.

Punctul culminant al emisiunii l-a constituit demonstrația live făcută de Tudor cu Dana Rogoz, care s-a oferit voluntar.

“Cred că și mamei i s-a oprit respirația pentru două secunde, pentru că ea urmărește toate edițiile și cu siguranță a văzut acest moment”, a declarat Dana râzând, la finalul exercițiului.  
Foto: ProTV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter