Cum o poreclesc apropiații pe Andreea Bănică: „E mai greu să le explic copiilor…”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 28 ianuarie 2022, 11:11

Andreea Bănică a fost invitată în podcast-ul Alexandrei Ungureanu, “Duet cu Alexandra”, și a făcut acolo o serie de mărturisiri mai puțin știute de public, legate de viața ei personală și de carieră. Printre cele povestite, cântăreața a dezvăluit și cum este poreclită de oamenii cu care lucrează și de apropiați, mai exact de PR-ul ei.

Mi se spune “Speedy”.  Așa îmi spune PR-ul pentru că eu îi iau pe toți foarte repede, le cer să facem rapid și aia, și aia, și aia… Celor din jurul meu le este greu să țină pasul cu mine. Și celor din familie. Lucian (n.r. – Lucian Mitrea, soțul Andreei), într-adevăr, a ținut pasul cu mine mereu, perfect. Dar ne trageam unul pe celălalt. Acum, îți dai seama cum este cu copiii, pentru că trebuie să le explic că eu sunt “Speedy” și că trebuie să faci lucrurile repede, dar cât mai bine calitativ. Și întotdeauna e greu să faci asta, dar se pot face multe – i-a dezvăluit Artista Alexandrei.

Citeşte şi: Maria Constantin, despre cum a curtat-o Dan Bittman: „Să zic, să nu zic?”

Citeşte şi: Bianca Drăgușanu o ironizează pe Iulia Albu: „Și-a păstrat stilul de naftalină”

Citeşte şi: Emilian, de la „Căsătoriți pe nevăzute”, are o iubită nouă. Cine i-a furat inima

Citeşte şi: Gina Pistol a slăbit 2 kg în doar câteva zile. Cu cine se antrenează vedeta

Tot în cadrul aceluiași podcast, Andreea a vorbit și despre rețelele de socializare și spune că la început, nu a vrut să-și facă un cont pe Instagram de teamă să nu “devină sclava” rețelei.

Pe Facebook am foarte mulți urmăritori. La început, când a apărut Instagram am spus că nu o să-mi fac cont pentru că nu o să pot să mă mai ocup și de altă rețea. După un an, doi, la un concert, un fan m-a întrebat cum să mă adauge pe Instagram. “Cum? N-ai Instagram? Bănică, tu nu ai Instagram???” – mi-a spus. “Nu am și nici nu vreau!” – i-am răspuns. “Dar nu exiști dacă nu ai! Ți-l fac eu” – mi-a replicat. I-am spus că nu vreau pentru că ar trebui să mă ocup și de el, cum fac pe Facebook, unde mă implic emoțional foarte mult, le răspund oamenilor etc. NU vreau să devin slcava Instagram-ului. Mi l-a făcut și prima mea postare acolo a fost cu fanii de acolo și cu dansatorii. Cred că sunt ultima artistă din România care și-a făcut Instagram – a adăugat Andreea Bănică.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea, care îi este și manager, sunt căsătoriți din 2008. Ei au împreună doi copii, o fiică și un fiu, Sofia (10 ani) și, respectiv, Noah (5 ani).

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter