Rita Ora, de nerecunoscut la petrecerea de Halloween. Cum s-a îmbrăcat

De Oana Dinu, pe Ultimul update Luni, 29 octombrie 2018, 17:36
Rita Ora și-a ales cea mai inedită costumație la petrecerea de Halloween din acest an. Artista a povestit că nici măcar fanii ei nu au recunoscut-o.

Cântăreața de 27 de ani, originară din Kosovo, a apărut pe scenă la Kiss Haunted House Party de la Arena Wembleys SSE costumată în… Post Malone. Rita Ora semăna atât de bine cu rapperul american încât nimeni nu și-a dat seama despre cine este vorba. Nici măcar fanii ei nu au recunoscut-o, după cum a mărturisit chiar ea într-un mesaj pe contul ei de Twitter, scrie Libertatea.ro.

Cum s-a îmbrăcat Rita Ora de Halloween

Pe lângă faptul că a ales o ținută pe stilul lui Post Malone, artista a fost foarte atentă și la detalii. Peruca, barba, dinții, tatuajele, inelele și celelalte accesorii au transformat-o într-un rapper veritabil.

rita ora dehizata in post malone

 

Pentru a fi cât mai credibilă, aceasta a completat costumația cu o sticlă de bere, un trabuc și o pereche de ochelari atârnați de buzunarul blugilor.

 

View this post on Instagram

 

Happy Halloween 🎃 @postmalone

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on


Aceasta a urcat pe scenă și a cântat o melodie a colegului ei de scenă, astfel că nimeni nu s-a gândit că în spatele hainelor se ascunde de fapt cântăreața.

rita ora pe scena, deghizata

„Post Malone, te iubesc frate! Am surprins Wembley-ul apărând ca ține la show-ul din seara asta și fanii mei nu m-au recunoscut. LOL” a scris Rita Ora pe Twitter.

Citește și: 

Bon Jovi revine la București. Care este data concertului și cât costă biletele

Cum a reacționat Prințul Harry când i s-a prezis că va fi tată de băiețel. Ce nume de alint folosește

Sursă foto: northfoto.com/instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter