Halloween 2022. Cum s-au costumat vedetele din România

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 31 octombrie 2022, 14:20

De Halloween 2022 vedetele din România au dat frâu liber imaginației și au apelat la costumații și machiaje demne de un film de groază. Dorian Popa și-a creat unul dintre cele mai înfricoșătoare personaje.

Halloween-ul este celebrat de milioane de oameni din întreaga lume în data de 31 octombrie. Sărbătoarea a devenit extrem de populară în România, chiar și în rândul vedetelor. Acestea nu s-au remarcat doar prin ținute speciale, ci și prin machiaje de-a dreptul înfricoșătoare.

Dorian Popa, Nicole Cherry, Vlad Gherman și Oana Moșneagu, Bianca Drăgușanu, Alexia Eram, Iulia Albu, Raluca Podea, sunt doar câteva dintre vedetele de la noi care au îmbrăcat deja costumul de Halloween.

Dorian Popa, costumat în Zombie

Dorian Popa a ales unul dintre cele mai înfricoșătoare machiaje. Artistul a postat pe rețelele de socializare și un video în care joacă rolul unui zombie.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dorian Popa (@eusuntdorian)

Anul acesta, de Halloween, Nicole Cherry a intrat în pielea pesonajului Cruella de Vil.

Și fiica ei, Anastasia, a purtat o costumație de dalmațian.

Citește și: Dinu Maxer, dus „de mână” de soție să-și facă o intervenție estetică. „Am zis că sunt prea tânăr pentru așa ceva!”

Medana, iubita lui Alin Oprea, despre relația cu artistul: „Primul aspect la care am lucrat împreună a fost eliminarea definitivă a alcoolului din viața sa”

De ce a lipsit Nicoleta Voicu de la cununia civilă a fiului ei: „Nu a fost cale de mijloc”

Actrița Linda Thompson, despre relația cu Elvis Presley: ”Avea buzele moi și dulci și mirosea atât de fresh”

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, personaje din Familia Addams

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au fost Gomez și Morticia Addams la ședința foto realizată special pentru sărbătoarea de Halloween.

Halloween-ul nu e al nostru, dar ne oferă un context perfect în care să ne jucăm și altfel decât o facem în rolurile pe care le avem pe scenă sau în fața camerei și uite cum a ieșit joaca noastră, au transmis actorii pe rețelele de socializare.

Alexia Eram, ținută sexy de Halloween

Alexia Eram a ales o ținută spectaculoasă pentru Halloween. Fiica Andreei Esca a purtat o costumație argintie, extrem de sexy, pe care a asortat-o cu o perucă în aceeași nuanță.

Ice Queen, a scris ea în dreptul imaginilor publicate pe rețelele de socializare.

Urmăritorii săi de pe Instagram s-au arătat extrem de încântați de ținuta aleasă.

„Deci ți-ar sta bine rău cu această culoare la păr”, „Prea frumoasă”, „Foarte reușit!”, „Adorrrrr”, „Cea mai frumoasă femeie. Te iubim!”, sunt câteva dintre comentariile acestora.

Iulia Albu, costumație extravagantă

Iulia Albu a îmbrăcat o costumație extravagantă de Halloween. Aceasta a ales să întruchipeze un personaj din mitologia românească: Știma Apelor, o divinitate a apelor dulci, care putea provoca inundații sau secetă.

Bianca Drăgușanu s-a deghizat în personajul Harley Quinn, interpretat de Margot Robbie în filmul „Suicide Squad”.

Raluca Podea a ales să reproducă costumul purtat de Angelina Jolie în filmul „Maleficent”. 

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter