5 rețete de primăvară de la Carmen Brumă

De Ileana Voicu Ghinea, pe

Toată lumea, în această perioadă, aleargă după legumele de primăvară.
Fie că vorbim despre leurdă, spanac, urzici, recomandările medicinilor nutriționiști sună la fel:

„Consumați-le pe toate! Sunt foarte sănătoase!”. Pe același principiu merge și Camen Brumă care, chiar dacă este însărcinată în 8 luni, se laudă cu foarte puține kilograme acumulate. Grație, evident, modului ei alimentar mai mult decât sănătos.

Pentru că am vrut să vedem ce ne mai recomandă zilele acestea, am căutat puțin pe contul ei de Facebook. Iata ce retete de primăvară delicioase am găsit.

Gustare de primăvară:

Pastă de ciuperci cu sos de iaurt, muștar și leurdă. Ca și ingredinte avem nevoie de 280 g ciuperci, o legătură de mărar, 3-4 frunze de leurdă, 125 g iaurt cu max 2% grăsime ( dar nu 0%) , o lingură de muștar clasic și sare.

5 rețete de primăvară de la Carmen Brumă

Mic dejun de primăvară:

Couscous cu verdețuri. Ca și ingrediente alegeți o cană de cous cous (se adauga o cană și jumătate de apă clocotită peste, se acoperă și se lasă 10 min), jumătate de castravete, 2 roșii, leurdă, pătrunjel, mărar, tulpină de țelină (după gust), ulei de măsline sau cânepă, sare și busuioc.

5 rețete de primăvară de la Carmen Brumă

Desert sanatos

Tartă cu semințe și aloe vera. Se face în 5 minute și ca și ingredinte avem nevoie de: 2 lingurițe susan negru (sau alb), 2 lingurițe semințe de cânepă, 2 lingurițe semințe de chia, 4-5 lingurițe de fulgi de cocos, 1 linguriță de miere, aloe vera deshidratată și 3-4 linguri de apă. Se amestecă toate și se adaugă la sfârșit
bucățele de aloe vera.

5 rețete de primăvară de la Carmen Brumă

Gustare pentru ore nepotrivite

Este târziu, dar vă este foame. Nicio problemă, Carmen Brumă ne învață ce să mâncăm în așa fel încât să nu ne facem griji pentru silueta noastră. Avem nevoie de iaurt (maxim 2% grăsime), muguri de pin, fulgi de migdale, susan negru și leuștean.

5 rețete de primăvară de la Carmen Brumă

Salată de primăvară

Salată de spanac cu năut. Ingrediente: frunze de spanac, fulgi de migdale (2-3 linguri), germeni de schinduf (2 lingurițe), o lingură de pastă de năut (hummus), 2 lingurițe ulei de cânepă.

5 rețete de primăvară de la Carmen Brumă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter