Carmen Brumă, momente dramatice în lupta cu kilogramele: „M-a găsit mama la -35 de grade pe balcon, întinsă, goală”

De Unica.ro, pe

Carmen Brumă a mărturisit că în lupta cu kilogramele din perioada adolescenței a trecut prin momente grele, care au traumatizat-o. Aceasta a recurs la soluții extreme pentru a slăbi, care ar fi putut să o coste viața.

Carmen Brumă promovează de ani buni sportul și un stil de viață sănătos. A creat, de asemenea, unele dintre cele mai de succes programe de slăbit din România. Dar și-a găsit vocația după ce în perioada adolescenței a trecut printr-o suferință greu de imaginat din cauza kilogramelor în plus.

În podcastul „#TeAscult” realizat de Ilinca Vandici, partenera de viață a lui Mircea Badea a povestit că la 16 ani, după ce a fost Miss Boboc, a ajuns să cântărească mult mai mult decât își dorea, iar încercările de a slăbi au traumatizat-o. Totul a început când s-a mutat în Rusia împreună cu familia ei.

Citește și: Paul Ipate, jignit de un urmăritor pe rețelele sociale. Jojo, iubita lui, i-a sărit în apărare

Plecare neașteptată de la „Neatza cu Răzvan și Dani”: „Îmi va fi dor de tot și de toți”

Oana Roman, replică dură după ce a fost jignită în mediul online: „E plină țara asta de fete tinere cu reale probleme de echilibru psihic”

Cum arată copiii regretatului Eduardo Palomo, actorul din telenovela „Inimă Sălbatică”

Carmen Brumă, momente dramatice în lupta cu kilogramele

Când am ajuns acolo am intrat într-un soi de depresie. Și m-am refugiat în mâncare. Am avut senzația că m-am trezit peste noapte cu 37 – 40 de kilograme în plus. În momentul acela am început să fac tot felul de prostii care m-au costat sănătatea. Am început să țin cure de slăbire, am fost pe marginea prăpastiei.

Ajunsesem într-un soi de obsesie și la un grad de suferință încât în momentul în care, în timpul nenumăratelor cure cu supe de varză, oțet, ce vrei tu, când vedeam prăjituri îmi țâșneau automat lacrimi din ochi.

E o traumă, da. Din fericire, am reușit să o transform într-o chestie pozitivă. Toată suferința m-a modelat. Asta m-a șlefuit și m-a făcut omul de azi. Am simțit că mi-am găsit pasiunea de a face ceea ce fac. A fost cea mai potrivită alegere. Simt că asta este menirea mea, a povestit Carmen Brumă.

Carmen Brumă: „M-a găsit mama la -35 de grade pe balcon, întinsă, goală”

Vedeta a mai dezvăluit un alt episod dramatic din perioada în care s-a luptat cu kilogramele în plus.

Un alt episod dur a fost când m-a găsit mama la -35 de grade pe balcon, întinsă, goală, în speranța că o să mă îmbolnăvesc și că, dacă o să merg la spital, o să slăbesc cu siguranță. După ce am făcut nenumărate prostii, am început să învăț. Am început să citesc și am încercat să mă autoevaluez, să mă cunosc, să-mi dau seama că este un maraton, nu un sprint, a mai povestit Carmen Brumă.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter