Carmen Brumă, despre lupta cu kilogramele în plus în adolescență: „Toată suferința m-a modelat”

De Unica.ro, pe

Carmen Brumă (45 de ani) este un exemplu când vine vorba despre un stil de viață sănătos. Pasiunea pentru fitness și-a descoperit-o însă în urma luptei cu kilogramele în plus. Când avea 16 ani, tatăl ei a primit un post de atașat militar la Moscova, motiv pentru care familia s-a mutat în Rusia. Fiindcă totul era nou și, pe deasupra, nici nu cunoștea limba, Carmen spune că a intrat „într-un soi de depresie”, refugiindu-se în mâncare.

Carmen Brumă, despre lupta cu kilogramele în plus în adolescență: „Toată suferința m-a modelat”

„Fără să simt, m-am trezit peste noapte cu 37 spre 40 de kilograme în plus. Plecând de la Miss Boboc, depresia s-a adâncit. Am început să fac tot felul de prostii care m-au costat sănătatea în acel moment. Am ținut nenumărate cure de slăbire, am fost sus, jos. Ajunsesem într-un soi de obsesie și la un grad de suferință încât în momentul în care, în timpul nenumăratelor cure cu supe de varză, oțet, ce vrei tu, când vedeam prăjituri îmi țâșneau automat lacrimi din ochi”, a povestit Carmen Brumă în podcastul „Te Ascult”, găzduit de Ilinca Vandici.

„E o traumă, da. Din fericire, am reușit să o transform într-o chestie pozitivă. Toată suferința m-a modelat. Asta m-a șlefuit și m-a făcut omul de azi. Simt asta este menirea mea”, a completat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Mircea Badea și Carmen Brumă, fotografie rară împreună. Prezentatorul TV, ironic la adresa lui George Buhnici în descrierea imaginii

Citește și: 5 reguli pentru a scăpa de kg acumulate în vacanță de la Carmen Brumă

„Un alt episod dur a fost când m-a găsit mama la -35 de grade pe balcon, întinsă, goală, în speranța că o să mă îmbolnăvesc și că, dacă o să merg la spital, o să slăbesc cu siguranță. După ce am făcut nenumărate prostii, am început să învăț. Am început să citesc și am încercat să mă autoevaluez, să mă cunosc, să-mi dau seama că este un maraton, nu un sprint”, a continuat.

„Eu nu mi-am dorit să devin nutriționist, pur și simplu am trăit o poveste, am simțit nevoia să o spun, am învățat cum și restul a venit de la sine. Apoi am constatat că-mi place foarte mult, că mă întregește, că e lucrul pentru care am fost făcută”, a mai spus. „Am 6 programe de slăbit, făcute de mine, sunt tehnician nutriționist și antrenor de fitness”, a adăugat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter