Priyanka Chopra și Nick Jonas s-au logodit, după două luni de relație

De Oana Savin, pe
Cântărețul Nick Jonas și actrița Priyanka Chopra s-au logodit, după doar două luni de relație. Jonas a cerut-o de soție pe Chopra chiar de ziua ei de naștere.

Au început să iasă împreună în luna mai a acestui an deși s-au cunoscut în 2017, la MET Gala. Încă de atunci au fost zvonuri că cei doi ar forma un cuplu, dar actrița a negat în cadrul unei emisiuni televizate.

Potrivit unei surse apropiate artistului, cei doi s-au logodit săptămâna trecută, de ziua de naștere a actriței, la Londra.

Sunt atât de fericiți”, a spus sursa citată de Daily Mail.

Se pare că Nick, în vârstă de 25 de ani, i-a oferit iubitei sale de 36 de ani, un inel cu diamante de la Tiffany`s.

Citește și: Chrissy Tiegen s-a „împrietenit” cu o insectă ce pare a fi una din cele mai periculoase viespi din lume VIDEO

Speculațiile privind logodna au fost alimentate și de directorul filmului „Bharat” în care Priyanka juca, care a scris pe Twitter că actrița a renunțat subit la proiect și a spus că decizia ei a fost luată pentru a petrece mai mult timp cu Nick.

Echipa Bharat îi dorește actriței Priyanka Chopra multă fericire și iubire”, a mai scris directorul Ali Abbas Zafar.

La scurt timp după ce s-au cunoscut, Nick le-a prezentat-o părinților săi pe Priyanka, iar ea l-a însoțit apoi la nunta verișoarei lui.

Pe 22 iunie cuplul a călătorit în India, unde Nick a cunoscut-o pe mama actriței, Madhu.

Citește și: Michael Buble a devenit tată pentru a treia oară. Soția sa a născut o fetiță

Și fratele lui Nick, Joe, în vârstă de 28 de ani, s-a logodit anul trecut cu starul din „Game of Thrones”, Sophie Turner (22 ani).

De asemenea, fratele cel mai mare, Kevin (30) este căsătorit cu soția sa, Danielle, din 2009. Cei doi au împreună două fetițe, Alena (4 ani) și Valentina (21 luni).

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter