Prințul Harry și Meghan Markle și-au supărat fanii. Detaliul care a atras atenția într-un mesaj pe Instagram

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 02 mai 2019, 17:00
Prințul Harry și Meghan Markle și-au supărat din nou fanii, iar de data aceasta nu mai este vorba despre secretul nașterii bebelușului regal. 

Prințul Harry (34 ani) și soția lui, Meghan Markle (37 ani), și-au supărat fanii în ultima perioadă pentru că păstrează secretă nașterea bebelușului lor regal. Pentru prima oară în istoria monarhiei britanice nimeni nu știe nimic despre copilul actualilor Duci de Sussex, iar asta i-a enervat pe fani, mulți acuzând-o pe Meghan Markle că vrea să distrugă tradițiile Reginei Elisabeta (93 ani).

Trecând însă peste misterul nașterii noului bebeluș regal, un detaliu remarcat de fani pe Instagram a pus din nou paie pe foc.

La aniversarea de 4 ani a micuței prințese Charlotte, Harry și Meghan au scris un mesaj pe contul oficial de Instagram al Palatului Kesington, urându-i acesteia „la mulți ani și multă iubire„, însă fără să o numească prințesă.

Prințesa Charlotte

Detaliul i-a scandalizat pe fanii monarhiei britanice, care au catalogat mesajul ca fiind unul lipsit de respect și au pus totul pe seama problemelor pe care Harry și Meghan le au cu William și Kate. Presa internațională vorbește deja de ceva vreme că între cele două cupluri regale ar exista niște conflicte.

Chiar și așa, și ținând cont și de faptul că Harry îi este unchi micuței prințese Charlotte, protocolul regal impune menționarea rangului fetiței, cu atât mai mult cu cât ea este, în prezent, a patra persoană în linie la tron.

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter