Dana Budeanu a fost dată afară de la PRO TV

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 31 octombrie 2019, 17:11
Dana Budeanu a fost dată afară de la Pro Tv, iar decizia trustului din Pache Protopopescu vine în urma scandalului în care s-a implicat stilista.

Dana Budeanu, cea care susținea rubrica de fashion în cadrul emisiunii Vorbește lumea de la Pro Tv, a fost dată afară. Stilista le-a batjocorit printr-o postare pe Facebook pe fondatoarele Spitalului de Pediatrie Oncologică din România: „Începând cu data de 30 octombrie 2019, colaborarea noastră cu Dana Budeanu a încetat. PRO TV este liderul televiziunilor din România și a susținut dintotdeauna cauze care au adus schimbări reale în viețile oamenilor, fie că vorbim despre lupta împotriva cancerului, sprijinirea copiilor abandonați sau protecția mediului înconjurător. PRO TV inspiră românii să fie mai buni prin divertisment de calitate, informație și ne dorim ca valorile pe care le promovăm, printre care se află onestitatea, responsabilitatea, pozitivitatea să se reflecte și în acțiunile partenerilor noștri”. – se arată într-un comunicat postat pe pagina de Facebook a trustului media Pro Tv.

Reacția lui Alex Dima după ce Dana Budeanu a fost concediată de la Pro TV

Alex Dima este unul dintre cei mai mari susținători ai asociației ”Dăruiește viața” și ai proiectului ”Noi facem un spital”. Așa cum era de așteptat, el a reacționat la vestea că Dana Budeanu, care a criticat proiectul, a fost concediată de la Pro TV. Alex a distribuit anunțul postat pe pagina de Facebook a postului TV și a adăugat mesajul ”Și cu asta basta!”. Astfel, el a lăsat să se înțeleagă că a fost foarte deranjat de postarea Danei Budeanu.

Dana Budeanu a postat un mesaj cel puțin jignitor pe pagina sa de Facebook cu privire la fondatoarele spitalului destinat copiilor bolnavi de cancer, spital care a fost ridicat integral din donațiile a mii de români. Implicit, stilistul vestimentar a jignit și cei peste 260.000 de români și 1.700 de companii care s-au implicat prin donații în acest proiect. Reamintim că inclusiv celebra trupă Metallica a donat 250.000 de euro tot pentru viitorul spital.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter