Reacțiile românilor după difuzarea filmării secrete de la Colectiv

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 16 decembrie 2019, 15:04

Mii de români au urmărit cu sufletul la gură filmarea secretă realizată de un subofițer ISU în seara tragediei de la Colectiv. Vezi imaginile pe libertatea.ro!

Imaginile difuzate pe libertatea.ro și pe pagina de Facebook a publicației i-au șocat pe români, iar comentariile lor ilustrează perfect ceea ce se întâmplă în imagini.

Cum poți frate scoate oameni Arși PE BRAȚE și târându-i ca in evul mediu?!!!!! Unde sunt brancardieri, tărgile, cărucioare cu rotile?”, spune un comentator referindu-se la faptul că răniții cu arsuri grave erau scoși din club, fiind ținuți de mâini și de picioare. Ulterior, ei erau transportați pe niște paleți, în lipsa tărgilor.

La un moment dat, unul din pompieri cere ca victimele decedate, fără speranță de resuscitare să fie aduse într-un anumit loc. Replica lui Orlando Șchiopu, șeful ISU, este șocantă: ”Lasă-i acolo, în p**** mea, lasă-i…

Românii au comentat pe rețelele sociale și în legătură cu reacțiile încete ale pompierilor: 

”Incredibil…. in 90% din timpul filmarii pompierii stau sau merg de parca sunt la plimbare in parc…”

”Din păcate, autoritățile din România nu sunt pregătite pentru tragedii de genu’ acesta… Totul este superficial, iar în cazul unor calamitățile, se moare pe capete…”

”Ce vad eu: dezorganizare totala intr-o situatie de maxima gravitate si foarte multa SUPRAPONDERALITATE la pompieri, jandarmi si politisti”

”Au aparut cei de la Smurd după ce a spus cineva ” nu mai e nimeni „.Total confuzi, neorganizți. HAOS !”

Vezi primele condamnări în dosarul Colectiv!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter