Alex Bodi, mesaj cu subînţeles pentru Bianca Drăguşanu, după anunţul divorţului

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 04 noiembrie 2019, 12:14
Alex Bodi şi Bianca Drăguşanu trec printr-o perioadă dificilă a relației, după ce și-au anunțat divorțul. Cu toate că motivul exact al despărțirii lor rămâne necunoscut publicului, apropiați ai Biancăi Drăgușanu au susținut că despărțirea ar fi survenit ca urmare a comportamentului violent al lui Alex. 

După anunțul divorțului, de săptămâna trecută, Bianca Drăgușanu a publicat pe rețelele de socializare o fotografie în care se poate vedea că are pe mână niște răni, iar textul care însoțea imaginea era „Signs of love” (n.r. semne de iubire).

Bianca dRagusanu batuta violenta fizica

Acum însă a venit momentul ca Alex Bodi să răspundă acuzațiilor online făcute de Bianca. Fostul iubit al blondei a lasat și el un mesaj cu subînțeles pe Instagram. Mai exact o fotografie pe care scrie, tot în engleză, „Oamenii te provoacă până când scot la iveală cea mai urâtă latură a ta și apoi fac pe victimele”. Sigur, citatul este unul de pe internet, însă toată lumea a făcut legătura cu acuzațiile pe care Bianca i le-a adus.

alex-bodi-instagram

După doar trei luni de căsnicie, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au anunțat că divorțează.

Relaţia mea cu Bianca s-a încheiat. Am constatat că nu avem intenţii comune, am considerat amândoi că este mai ok. Am depus actele de divorţ, termenul este pe 2 decembrie, avem câteva zile de gândit, dar noi doi am considerat că cel mai este să o luăm pe drumuri separate că nu ajungem la un punct comun”, – a declarat recent Alex Bodi pentru Spynews.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter