Prin ce trece Aurel Pădureanu după moartea Corneliei Catanga

De Unica.ro, pe

A trecut o lună de la moartea Corneliei Catanga, iar soțul ei, Aurel Pădureanu (70 de ani), nu-și poate găsi liniștea după pierderea artistei.

Pădureanu a mărturisit recent că trece printr-un adevărat calvar de când și-a pierdut soția. Acesta spune că sărbătorile pascale nu vor mai fi la fel fără Cornelia și se simte foarte singur în această perioadă.

Citește gratuit ediția de mai a revistei Unica. O găsești AICI

„Sunt la fel ca în ziua în care a murit Cornelia mea. Sunt supărat şi nu îmi va trece niciodată starea asta. Să ştiţi că o femeie, când rămâne singură, se mai descurcă, dar invers, nu! Am iubit-o şi am divinizat-o pe Cornelia. Acum îi fac parastasele. Tocmai ce s-a împlinit o lună de când nu mai este lângă mine. O să fie un Paşti foarte greu. Mi-amintesc cum a fost anul trecut, cum se pregătea cu bunătăţi. Era o femeie tare harnică, şi poate că nici ea nu mai putea şi nu se simţea bine pentru că avea probleme de sănătate, dar nu se lăsa! Dorm cu ea în gând şi mă trezesc la fel. M-a lăsat singur”, a mărturisit Aurel Pădureanu, potrivit click.ro.

Soțul regretatei artiste s-a declarat foarte trist și pentru că nimeni nu se mai interesează de starea sa.

Citeşte şi: Adriana Trandafir a aflat că a fost înfiată abia la vârsta de 50 de ani

Citeşte şi: Jana Kramer și Mike Caussin divorțează. Artista susține că a fost înșelată

Citeşte şi: Rita Ora, aventură amoroasă cu un regizor hollywoodian însurat

Citeşte şi: Ținutele vedetelor la gala premiilor Oscar 2021

„Te uită ea, familia, darămite cei străini. Nu mă mai sună nimeni să vadă dacă sunt bine, pentru că nu mai au nici un interes, nu mai trăieşte Cornelia, ce să facem. Voi, presa, mai sunaţi să mă întrebaţi cum mă mai simt, dar în rest… nimeni. Îmi pare şi mie rău, că oamenii ar trebui să fie mai buni şi mai calzi mereu, nu doar în sărbători”, a adăugat Pădureanu.

Cornelia Catanga a murit pe 26 martie 2021, la 63 de ani, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Anunțul decesului a fost făcut de jurnalista Mara Bănică, pe pagina sa de Facebook. Conform jurnalistei, Cornelia Catangă, care era internată la Spitalul Universitar din Capitală, a făcut un stop cardio-respirator în urma complicațiilor apărute din cauza infecției cu SARS-CoV-2.

Foto –

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter