Cornelia Catanga și-ar fi prevestit moartea. Ce ar fi spus cu câteva săptămâni înainte de deces

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 30 martie 2021, 17:28

Vineri, 26 martie 2021, interpreta de muzică lăutărească și de petrecere Cornelia Catanga a încetat din viață la vârsta de 63 de ani. Artista era internată la Spitalul Universitar din Capitală cu COVID-19 iar decesul a suervenit în urma unui stop cardio-respirator. Anunțul trecerii în neființă a Corneliei Catanga a fost făcut de buna sa prietenă Mara Bănică, pe rețelele de socializare.

„Din păcate, Cornelia Catangă s-a prăpădit. Sunt împietrită, efectiv. Un stop cardio-respirator suprapus cu un COVID a răpus-o, acum o oră, la Spitalul Universitar din Capitală. Dumnezeu să o ierte!”, a scris Mara Bănică într-un mesaj, postat în mediul online.

Sâmbătă, 27 martie, Cornelia Ctanga a fost înmormântată în Cimitiru Ghencea 1 din București. Din cauza restricțiilor impuse în contextul apndemiei de COVID-19, înmormântarea artistei a fost într-un mediu restrâns, fără mulți participanți la tristul eveniment. Pe lângă rude, la înmormântare au prezente patru persoane publice – Sonia Trifan, Panseluța Feraru, Mara Bănică și Luis Lazarus.

Citește gratuit ediția de aprilie a revistei Unica. O găsești AICI

„Am vrut să o înmormântăm pe mama duminică, (28 martie 2021), dar nu s-a putut. Așa că suntem la groapă și într-o oră o înmormântăm. Ne-au dat-o în coșciug sigilată. O înmormântăm fără coroane și flori. Acum i-am cumpărat o coroană. Atât are mama pe ultimul drum”, spunea Alexandru (24 de ani), fiul Corneliei Catangă, după înmormântarea mamei sale.

Soțul Corneliei Catanga, lăutarul Aurel Pădurenu, este profund afectat de pierderea artistei și a făcut, de curând, câteva destăinuiri cutremurătoare despre ultimele luni din viața Corneliei. Păduraru spune că artista simțea că sfârșitul îi este aproape.

Citeşte şi: Dani Oțil, surprins de colegii de la „Neața cu Răzvan și Dani” după ce a anunțat că va fi tată

Citeşte şi: Ruby, mesaj disperat pe rețelele sociale: „Nu mai pot!” Ce s-a întâmplat cu artista

Citeşte şi: Gabriela Prisăcariu, primele declarații despre sarcină. Modelul nu are voie să facă sport

Citeşte şi: De ce și-a cerut Adela Popescu iertare public față de Radu Vâlcan

„Cornelia avea premoniții! Anul trecut, ea a făcut pomul de iarnă, a cumpărat tot. Era fericită. A făcut un pom extraordinar de frumos. După 10 ianuarie însă noi am vrut să-l desfacem, să nu-l mai ținem. A început să plângă atunci cu lacrimi mari și mi-a zis: ‘De ce mi l-ați desfăcut că la anul nu știu dacă mai fac pomul. Nu cred că mai apuc nici Paștele! Vreau să mă duc lângă mama mea!’ Lua multe pastile, o dureau mijlocul, picioarele. N-am crezut în viața mea că chiar așa se va întâmpla. Ea avea o aură de la Dumnezeu, ne făcea toate plăcerile, și mie, și lui Alexandru. Acum, în martie, când a împlinit 63 de ani, i-am luat un parfum care-i plăcea ei”, a povestit Aurel Pădureanu, în emisiunea lui Cristi Brancu, “Exclusiv VIP”, de la Prima TV.

Aurel Păduraru a mai mărturisit că povestea de dragoste dintre el și artistă a fost una extraordinară: „Ea a fost mult mai atentă cu mine decât am fost eu cu ea. Nu am văzut în viața mea, ne-a iubit extrem de mult. A fost sufletul meu, aerul meu, respiram prin ea. Îmi spunea: ‘Și când o să mor, mă?’. (…) Ea dormea la etajul unu, Alexandru – la doi si eu – la parter. Singurul lucru pe care îl simt este durerea aceasta mare în suflet. Cornelia îmi făcea numai bucurii, era ca un copil, ne făcea să râdem. Se bucura ca un copil, dar îi era frică și de o gângaie.”

Soțul Corneliei s-a declarat șocat de faptul că înmormântarea artistei nu s-a putut desfășura conform datinilor străvechi.

„Îmi strig durerea! Ca să ajungă soția mea, un mare artist, într-un sac și să nu pot să o îmbrac și să o aranjez la față, este cumplit! Cornelia era o femeie superbă, mă doare mult. Îmi pare rău, și o spun cu toată responsabilitatea, că sunt român și că trăiesc în țara asta!”, a mai spus Păduraru.

Foto – Facebook, Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter