Decizia luată de Aurel Pădureanu la 9 luni de la moartea Corneliei Catanga

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 07 decembrie 2021, 20:21

Cornelia Catangă a murit în urma unui stop cardio-respirator, la vârsta de 63 de ani, pe 26 martie 2021. Cântăreața a fost înmormântată sâmbătă, 27 martie 2021, în Cimitirul Ghencea 1. De curând, în presă s-a speculat că soțul regretatei artiste, Aurel Pădureanu, ar vrea să deshumeze corpul solistei.

Decizia luată de Aurel Pădureanu la 9 luni de la moartea Corneliei Catanga

Invitat în emisiunea „Teo Show”, Aurel Pădureanu a vorbit despre cât de mult îi duce dorul soției, explicând totodată că nu vrea să-i dezgroape trupul, ci să îi facă un cavou. „Pentru mine va fi cel mai trist Crăciun, să moară tovarășul meu de viață, inelul meu de siguranță… Se împlinesc 9 luni de zile de când a murit”, a început.

„După un an de zile, îi scot pământul și pe lângă ea fac mormântul meu. Trăiesc cu regretul ăsta și înnebunesc. Nu vreau să o dezgrop, doar să scot pământul și să fac un mic cavou. Acum un an, după ce am făcut pomul de Crăciun și pe data de 10 ianuarie am vrut să-l dau jos, a început să plângă”, a continuat.

„Mi-a zis: «Sunt convinsă că poate la anul nu mai apuc să-l mai fac, poate nu mai apuc nici Paștele». A făcut în trecut stop-cardiorespirator, a avut un stent la inimă. Mie mi-a murit și un copil, am pierdut și casa”, a mai spus. După decesul Corneliei Catangă, Aurel Pădureanu a pierdut casa lor.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Povestea de viață a Corneliei Catangă. Prin ce drame a trecut cântăreața

Mirabela Dauer, mesaj îndurerat după moartea Corneliei Catangă

Care a fost ultima dorință a Corneliei Catangă înainte de a muri

Acum, bărbatul locuiește cu fiul lui și al Corneliei, Alexandru, și cu soția acestuia, într-un apartament din București, în zona Pieței Rahova. „Plătesc cu tot cu utilități cam 500 pe lună”, a mai dezvăluit Pădureanu.

Deși sărbătorile de iarnă deja au început, Aurel Pădureanu nu a putut împodobi, cel puțin până acum, bradul în lipsa soției sale. „Nu am vrut să împodobesc bradul, dar cineva mi-a spus să îl fac în memoria ei. I-au făcut la cimitir un brăduleț”, a adăugat.

În curând, fiul Corneliei Catangă și al lui Aurel Pădureanu va pleca în America. Acesta vrea să își ia și tatăl cu el. „Alex va pleca din țară imediat după sărbători. Vor să mă ia și pe mine. Eu aș vrea să rămân aici pentru Cornelia, dar ea s-ar supăra. Mereu îmi spunea să mă duc după băiat. Eu mă rog la Dumnezeu… A venit în visul meu. S-a băgat lângă mine în pat și mi-a spus să am grijă de Alexandru să-și urmeze drumul lui în viață”, a mai declarat Aurel Pădureanu, tot la Kanal D.

Foto: Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter