Aurel Pădureanu, din nou în doliu: „Sunt copleșit de durere”

De Unica.ro, pe

La aproximativ șapte luni de la moartea cântăreței Cornelia Catanga, Aurel Pădureanu este din nou în doliu, după ce a pierdut o persoană dragă.

La câteva luni după ce a rămas văduv, o altă persoană apropiată lui Aurel Pădureanu a murit. Sora acestuia, Fănica, s-a stins din viață la vârsta de 75 de ani. Aceasta a pierdut lupta cu o boală incurabilă.

După moartea Corneliei, care mi-a lăsat un gol imens în suflet, a murit și surioara mea. Fănica o chema, o femeie minunată, un om excepțional din toate punctele de vedere.

Era cea mai mare dintre frați, avea 75 de ani, i-am pierdut și pe ceilalți doi, deci am rămas singurul. Sunt copleșit de durere, am o stare așa de proastă, mă gândesc că moartea e mai aproape de om mai mult ca niciodată, a declarat artistul, potrivit cancan.ro.

Citește și: Cum arată vila de vacanță a Andreei Marin

Mihaela Bilic: cura de slăbire care funcționează garantat

Și-a schimbat sau nu Cleopatra Stratan numele după căsătoria cu Edward Sanda

Elena Udrea, ținută de peste 1.000 de euro, în parc cu fetița

Aurel Pădureanu a avut o perioadă grea după moartea soției sale, îndrăgita interpretă de muzică lăutărească Cornelia Catanga. Acesta a mărturisit că singura rudă care i-a fost alături în momentele dificile a fost sora sa.

Ea a fost singura care m-a sunat după moartea Corneliei, chiar dacă suferea enorm de mult, a fost operată acum un an și ceva de cancer, asta a dus la moarte. Ea mă suna în permanență chiar dacă era bolnavă, ea a fost singura din familie care mă suna și îmi purta de grijă.

Sursă foto: Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter