Primele imagini cu gemenii lui Enrique Iglesias

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 14 martie 2018, 15:03
Enrique Iglesias și iubita sa, sportiva Anna Kournikova, sunt împreună de 16 ani și au reușit tot timpul să fie discreți în ceea ce privește relația lor, inclusiv în perioada sarcinii, când nimeni nu a știut că tenismena este însărcinată, motiv pentru care au fost suspectați că au apelat la o mamă surogat.

Suspiciunea a fost cu atât mai mult adâncită cu cât cei doi au devenit părinți de gemeni, situație des întâmplată la inseminarea artificială sau la maternitatea de substituție. Totodată, punctăm că în familia Iglesias mai există un astfel de caz. Este vorba de fetițele gemene ale lui Julio Iglesias, Cristina și Victoria, în vârstă de 17 ani, din a doua sa căsătorie, cea cu Miranda Rijnsburger, de altfel chiar surorile după tată ale lui Enrique Iglesias.

La o lună de când Enrique Iglesias și Anna Kournikova au devenit părinți aceștia au decis să facă publice primele imagini cu bebelușii lor. Gemenii, o fetiță și un băiat, au primit numele de Lucy și Nicholas și sunt alintați de părinți cu apelativul Raza mea de soare, cel puțin acesta a fost mesajul care a însoțit cele două fotografii postate pe Instagram de către părinți.

My Sunshine

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

Ceea ce nici Enrique și nici Anna nu au menționat este dacă în fotografii este băiețelul sau fetița, dar, cel mai probabil, i-au împărțit, astfel că artistul s-a pozat în pat alături de micuța Lucy, iar sportiva alături de Nicholas.

My Sunshine

A post shared by 🐾 Anna 🎈Аня (@annakournikova) on

Citește și – Enrique Iglesias și Anna Kournikova au devenit părinți în secret

Citește și – Cum arată Anna Kournikova la 36 de ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter