Foto & Video: Cum îşi îngrijeşte părul Mirela Stelea

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 04 aprilie 2022, 12:11

Mirela Stelea apelează la una din cele mai noi metode de îngrijire a părului, cea cu produse bazate pe extrase de caviar.

Pentru că firul de păr i se îngraşă foarte des, din cauza spălării zilnice, designerul vestimentar susţine că acest nou tip de tratament, urmat la Centro Donna, i-a restabilit echilibrul podoabei capilare.

Procedura constă în îmbinarea unei măşti creme cu perle de caviar mimetic, pasta rezultată fiind aplicată pe toată lungimea părului şi urmând a acţiona la cald, sub o folie de staniol, timp de 15 minute. Rezultatul este spectaculos şi acţionează în patru direcţii: hidratează intens, fortifică firul de păr, îi oferă luciu şi elasticitate.

Mirela Stelea, superbă într-o little black dress creaţie proprie

mirela stelea

“Este pentru prima dată când încerc acest tratament. Eu am un păr destul de sensibil, care se îngraşă repede, pentru că îl spăl zilnic. Din acest motiv, evit să îl încarc cu produse cosmetice şi îl las cât mai lejer. Sunt impresionată de acest tratament pentru că este prima dată când aplic o mască de păr care nu îngraşă”, declară Mirela Stelea.

Având în vedere că este un tratament puternic, Mirela va repeta experienţa nu mai des de o dată pe lună. “Nu este nevoie să îl urmezi mai des de atât. O dată pe lună este suficient pentru că este foarte puternic, foarte hidratant şi reface imediat material capilară”, mărturiseşte Mirela.

Mirela Stelea, vacanţă în Dubai! Safari, plajă şi shopping la început de an!

Mirela Stelea nu este la prima experienţă în privinţa produselor cu extract de caviar.

mirela stelea

De câteva săptămâni, designerul recurge la tratamente cu produse ce conţin acest tip de extract, iar pielea ei radiază de sănătate, mai mult decât oricând. În urma tratamentelor cu efect de lifting, tenul ei este mai luminos şi mai întinerit ca niciodată.

“Mă simt ca la 20 de ani! Cu un asemenea tratament nu ai nevoie sa apelezi prea curând la botox”, spune Mirela.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter