Ce mai face și cum arată în prezent Mirela Popa (ex-Stelea)

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 14 mai 2019, 14:23
Mirela și Bogdan Stelea au divorțat în 2014, după 6 ani de mariaj. La vremea respectivă s-a speculat că principalul motiv al rupturii dintre fostul portar al echipei naționale și designerul vestimentar ar fi fost lipsa unui copil care să-i unească. Cei doi, însă, au preferat să nu dea curs unui scandal și au fost foarte rezervați în declarații.

Mirela Popa, în vârstă de 41 de ani, a părăsit România în anul 2015 pentru a se muta în Dubai, acolo unde și-a consolidat cariera ca designer vestimentar. În prezent se bucură de un succes internațional demn de aplauze și tocmai a lansat o nouă colecție de haine. Mai mult de atât, Mirela Popa intenționează ca, până la sfârșitul anului, să deschidă primul ei magazin la Dubai, urmat de un nou shop în Marbella, Spania, în primăvara anului 2020.

Mirela Stelea locuiește într-un cartier select din Dubai, se bucură de piscină proprie și de o priveliște impresionantă spre centrul metropolei, unde se află și impozantul Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume.

Ce mai face și cum arată în prezent Mirela Popa (ex-Stelea)

Mirela Popa se bucură de succes nu doar în plan profesional, ci și în plan sentimental, creatoarea de modă având o relație cu Safwan Nached, bărbatul pe care l-a cunoscut în cadrul unor workshopuri din domeniul industriei farmaceutice, domeniu în care Mirela a început să lucreze imediat ce s-a mutat în Dubai: “Safwan este un bărbat extraordinar, care m-a cucerit prin carisma lui, simțul umorului, inteligență, ambiție și determinarea de care dă dovadă în cel mai mic aspect al vieții sale. Conduce o companie din mediul farmaceutic, iar prima dată când l-am întâlnit a fost la un workshop. Cu timpul am realizat că avem aceleași valori de viață și pasiuni, iar acest lucru ne-a adus împreună”, declară Mirela Popa pentru OK! Magazine.

Ce mai face și cum arată în prezent Mirela Popa (ex-Stelea)

Mirela Stelea nu se gândește să devină mamă prea curând: “Nu am făcut niciodată o prioritate sau un scop din a avea un copil. Cel mai important lucru pentru mine este să ma bucur de viața mea și să o împart cu persoana pe care o iubesc. Dacă acest lucru se va întâmpla nu pot să fiu decât foarte fericită. Cat despre casatorie, dacă vorbim despre aceasta doar ca o hârtie pe care o semnez, atunci mariajul nu înseamnă nimic pentru mine. Eu văd căsnicia ca o viață împlinită și fericită alături de un bărbat pe care-l respect, căruia îi ofer iubire și îmi răspune în același fel. În acest context…mă văd în viitor o femeie căsătorită”.

Ce mai face și cum arată în prezent Mirela Popa (ex-Stelea)

Mirela Popa (ex-Stelea) a devenit cunoscută în Romania în urmă cu opt ani, când a lansat prima colecție vestimentară Cruise sub brandul Mirela Stelea. Au urmat apoi 10 colecții de succes, fiecare însoțită de o ședință foto spectaculoasă, realizată în locații exclusiviste (pe un iaht, într-un avion privat, în muzee, într-un showroom de mașini de epocă sau pe vase de croazieră). Mirela Popa a fost premiată pentru succesul ei în industria modei și a apărut pe copertele mai multor reviste ca și femeie de afaceri de succes.

Sursă foto: PR, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter