Zoe Saldana, tot mai slabă. Vezi ce alte vedete slăbesc pe zi ce trece!

De Adina Radu, pe

Zoe Saldana este tot mai slabă pe zi ce trece. Şi nu este singura. Unele vedete par să facă eforturi ca să slăbească, deşi azi se poartă mai mult siluetele voluptoase.
Zoe Saldana nu a fost niciodată o femeie voluptoasă, dar silueta ei zveltă i-a adus roluri de succes, precum cele din “Avatar” sau “Colombiana”. Nu ştim de ce nu s-a mulţumit cu silueta pe care o avea, dar se pare că ceva a deranjat-o, pentru că în ultimul timp este tot mai slăbuţă la fiecare apariţie. Picioarele ei nu mai sunt superbe, ci cam subţiri.
Zoe Saldana e tot mai slaba
Nu este singura care optează pentru o siluetă subţire într-o perioadă când se poart mai mult ca oricând voluptatea. Keira Knightley este şi ea cunoscută pentru picioarele subţiri şi coastele vizibile, iar în ultimele luni pare că a început să slăbească şi mai mult, dacă aşa ceva mai era posibil.
O altă vedetă “dispare” este LeAnn Rimes care, la 29 de ani, este mult mai slabă ca atunci când s-a lansat. LeAnn are un corp frumos şi tonifiat, nimic de zis, numai că pare un pic obsedată de dieta şi exerciţii fizice. Pe de o parte, o inţelegem. Când ai un soţ atât de dorit ca Eddie Cibrian, trebuie să faci eforturi pentru a-i menţine atenţia vie.
LeAnn Rimes, Keira Knightley sunt prea slabe
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter