Au apelat la bisturiu pentru a slăbi. Top 5 vedete care şi-au micşorat stomacul

De Geo Berciu, pe

În momentul în care nici o dietă nu mai dă rezultate există întotdeauna o soluţie salvatoare: operaţia de micşorare a stomacului, iar la aceasta au recurs câteva dintre vedetele noastre care mereu au avut probleme cu greutatea.

De-a lungul timpului, Raluca Bădulescu a încercat tot felul de cure de slăbire şi diete drastice, dar fără un efect vizibil. După ce a constatat că nu se poate abţine de la mâncare, singura soluţie a fost o operaţie de micşorare a stomacului. Rezultatele nu au întârziat să apară şi, după intervenţia suferită în 2013, fiica fostului senator Doru Laurian Bădulescu, a ajuns de nerecunoscut. Ea are acum 57 de kg, după ce a slăbit 63 de kg. „Prietena mea Raluca, care are azi 57 kg, după ce a slăbit tot pe atât…”, a scris, zilele trecute, designerul Dana Budeanu, în dreptul unei fotografii, pe Facebook, mândră de reuşita prietenei sale.
Au apelat la bisturiu pentru a slăbi. Top 5 vedete care şi-au micşorat stomacul

Când a fost ales primar pentru prima dată, Piedone cântărea nici mai mult, nici mai puțin de 210 kilograme. Regimul alimentar l-a ajutat să dea jos câteva zeci de kilograme, dar nu a fost suficient. Primarul Cristian Popescu Piedone a apelat, în 2012, la bisturiu nu pentru că „e la modă” să slăbeşti, ci pentru că regimul alimentar pe care îl ţinea în urmă cu un an nu mai dădea rezultate, iar kilogramele în plus erau o adevărată problemă de sănătate. Într-un an de zile a ajuns de la 180 de kilograme, cât avea când a ajuns pe masa de operaţie, să dea jos peste 80 de kilograme. Iar regimul continuă…
Au apelat la bisturiu pentru a slăbi. Top 5 vedete care şi-au micşorat stomacul

Teo Trandafir a uimit pe toată lumea în ultima vreme cu silueta ei. Pe 20 decembrie 2013, în pragul Crăciunului, Teo s-a operat pentru a-şi micşora stomacul, iar efecte sunt vizibile! Prezentatoarea tv a dat jos peste 15 kilograme, iar ţinutele pe care le afişează acum îi pun în evidenţă forma fizică de invidiat la care a ajuns. Deşi multă lume ar fi tentată să creadă călui Teo i s-au impus o serie de restricţii după operaţie, se pare ca nu este aşa. „Acum nu mai am ce regim să ţin. La operaţie, doctorii mi-au tăiat din stomac şi nu am unde să mai bag multă mâncare. Acum mănânc ca un om normal, fără diete”, a povestit Teo de curând.
Au apelat la bisturiu pentru a slăbi. Top 5 vedete care şi-au micşorat stomacul

Designerul vestimentar Răzvan Ciobanu a avut mereu probeleme cu greutatea, până la începutul anlor 2000, când a apelat la bisturiul medicilor. Razvan a ales sa isi puna un inel in stomac, pentru a-l micsora si a i se atenua astfel pofta de mancare. Slăbirea s-a produs imediat, dar mare gurmand, Răzvan s-a îngrăşat la loc. Acum a ales varianta dietelor, a apelat la un nutriţionist şi cu ajutorul unui regim proteic a scăpat de 34 de kilograme în doar 6 luni. „Aveam 128 de kilograme cand am început un regim proteic. E singura dietă care funcţionează la mine. Mănânc numai proteine zilnic: carne, brânză, ouă”, a dezvăluit designerul.
Au apelat la bisturiu pentru a slăbi. Top 5 vedete care şi-au micşorat stomacul

Rita Mureşan a reuşit să dea jos, într-un an de zile, aproape 45 de kilograme. O vreme, creatoarea de modă s-a chinuit şi a făcut eforturi supraomeneşti ca să revină la o greutate normala, însă făă folos. Recent însă, după o absenţă de câteva luni în care a devenit adepta terapiei cu îngeri, Rita Muresan a şocat pe toată lumea cu o silueta  ei trasă prin inel. Chiar dacă ea insită că slăbirea a avut loc ca urmare a voinţei şi a faptului că s-a împăcat cu starea ei, specialiştii sunt de părere că o schimbare atât de radicală a presupus şi o vizită la medic.
Au apelat la bisturiu pentru a slăbi. Top 5 vedete care şi-au micşorat stomacul

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter