Vedete în ipostaze amuzante

De Unica.ro, pe

De dragul promovării, vedetele de la Hollywood sunt gata să apară în ipostaze care mai de care mai amuzante. Vezi cum arată Tom Cruise cu ouă sparte în cap!
Când au de promovat câte un film, vedetele de la Hollywood fac turul emisiunilor TV şi nu ezită să accepte tot felul de jocuri sau farse care le pun în ipostaze amuzante.
Aşa se face că Orlando Bloom a apărut la TV cu o perucă blondă pe cap. Prezentatorul TV a vrut să-l vadă aşa cum arăta în fimul „Stăpânul inelelor”. Evident, că actorul a fost mult mai amuzant.
Justin Bieber nu ezită să accepte jocurile care i se propun, mai ales când acestea au tentă sexuală. Într-o emisiune faimoasă din SUA, prezentată de Jimmy Fallon, el a sărut franţuzeşte un manechin de plastic.
justin bieber
Tom Cruise a jucat rulată ouălor tot cu Jimmy Fallon. Pentru că a fost mai ghinionist decât prezentatorul, Tom s-a trezit cu câteva ouă sparte în cap.
tom cruise
Bradley Cooper a avut parte de un joc cu totul diferit. El a purtat pe cap o şapcă sub formă de coş de baschet şi trebuia să marcheze de la distanţă în coşul purtat de adversarul său. Din fericire pentru el, actorul a câştigat cu 2-0.
bradley cooper
Dacă Tom Cruise a primit ouă crude în cap, Robert Pattinson a primit pahare cu apă în plină figură. Actorul a jucat cărţi cu Jimmy Fallon şi pentru că a pierdut, a fost nevoit să facă o „baie” în direct.
robert pattinson
Invitată la o emisiune TV, Madonna a recunoscut că, deşi locuieşte de mult timp la New York, nu a mâncat niciodată faimoasa pizza new york-eză. Aşa că prezentatorul a dus-o, în direct, la o cunoscută pizzerie.
madonna
Pe scena Kids Choice Awards, Justin Bieber şi Will Smith au avut parte de o farsă foarte haioasă. Cineva le-a aruncat în cap câte o găleată cu o substanţă verde, lipicioasă.
justin bieber will smith

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter