Poze: Duel culinar între Raluca Lăzăruţ şi Anca Rusu

De Unica.ro, pe

Raluca Lăzăruţ, vedeta Kanal D, s-a pus bine cu şefii şi a pregătit un desert turcesc, în timp ce prezentatoarea Observatorului de weekend de la Antena 1, Anca Rusu, a delectat invitaţii cu brioşe cu ciocolată.
Sunt tinere, frumoase si talentate! Ambele sunt pasionate de gatit si petrec destul de mult timp in bucatarie, atunci cand au timp, pentru a experimenta retete de toate felurile. Atat Raluca Lazarut, cat si Anca Rusu se pricep de minune la gatit!
Si au dorit sa arate acest lucru si in public, invitate fiind sa-si demonstreze talentul culinar si sa pregateasca fiecare cate un desert, aseara, la inaugurarea uneia dintre cele mai elegante sali de evenimente din Capitala.
Wow! Uite ce frumoasă a fost Anca Rusu aseară!
anca rusu
Vedeta Kanal D, Raluca Lazarut a tinut sa prepare un desert turcesc, Sutlac, cu orez, lapte, batoane de vanilie, zahar, scortisoara si dulceata de nuci verzi. Si-o fi dorit oare sa se puna bine cu sefii sai de la Kanal D si sa-i impresioneze cu specialitati turcesti?
anca rusu si raluca lazarut
Prezentatoarea Observatorului de weekend de la Antena 1, Anca Rusu, cunoscuta si ca “Printesa Polonic”, datorita pasiunii ei pentru gatit si a blogului cu acelasi nume pe care publica retete fel de fel, a optat sa pregateasca pe loc niste briose de ciocolata.
anca rusu si raluca lazarut
Astfel, cele doua frumoase vedete s-au duelat culinar, fiind “arbitrate” de amfitrionul evenimentului, nimeni altul decat Cove. Show-ul culinar al caror protagoniste au fost Raluca Lazarut si Anca Rusu s-a bucurat de succes, Julia Jianu gustand din cele doua deserturi si declarandu-se incanta.
Atmosfera a fost incinsa de recitalul Elenei Gheorghe!Au mai fost prezente şi alte vedete, printre care Oana Roman, Nadina Campean, Rocsana Marcu, Denisa Tanase, Oana Lis, Alejandro ex-Mandinga, stilista Crisa Kyra, designerul Norina Stoica, Radu Buzaianu, Andrei Nourescu, Sonia Trifan.
anca rusu si raluca lazarut
CONCURS: In martie un IPad mini poate fi numai al tau! Intra si castiga!
http://on.fb.me/XeIJVO

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter