Poze: Beyonce, Kelly Rowland şi Michelle Williams se strâmbă în faţa camerei

De Erika Chivu, pe

Beyonce a postat pe contul ei de Instagram aceste poze în care apare împreună cu Kelly Rowland şi Michelle Williams, fostele ei colege de la Destiny’s Child.
Sunt încă cele mai bune prietene deşi s-au despărţit acum şase ani. Beyonce, Kelly Rowland şi Michelle Williams au făcut nişte poze amuzante care au fost postate pe contul de Instagram al primeia.
Ele s-au strâmbat în faţa camerei şi par să se fi distrat de minune. Cele trei dive s-au reunit săptămâna trecută, când au susţinut un scurt recital la Super Bowl. Deşi nu mai cântă demult împreună, concertul le-a ieşit de minune şi fetele au fost lăudate şi de fani, şi de criticii muzicali.
Poze: Cum se pregăteşte Beyonce pentru un concert
Trupa Destiny’s Child a fost înfiinţată în 1990, având la început patru membre. În ciuda succesului pe care l-au avut, Beyonce, Kelly şi Michelle au decis să se despartă în 2006 şi fiecare a pornit pe drumul ei. Beyonce a avut un succes uriaş, Kelly Rowland este şi ea destul de cunoscută, dar Michelle Williams nu a avut parte de aceeaşi faimă, deşi a lansat şi ea propriile piese şi albume.
beyonce
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter