Beyonce a fost hărțuită sexual: „Erau minore…”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 12 decembrie 2019, 19:03
Beyonce și colega sa din trupa Destiny's Child, Kelly Rowland, au fost hărțuite sexual de membrii trupei jagged Edge. Dezvăluirea a fost făcută de tatăl artistei, Mathew Knowles.

La începutul anilor 2000, celebra trupă Destiny’s Child pleca în turneu alături de Edge. Însă nu totul a fost așa cum s-au așteptat.

Amintiți-vă că fetele erau minore. Aveau 16 ani, iar băieții aveau 21 și 22 de ani. Aveam o datorie de tată, dar și o obligație în fața legii”, a declarat tatăl lui Beyonce, care pe atunci era și managerul trupei.

Am primit un telefon de la Kelly și Beyonce în care se plângeau că au fost hărțuite constant de doi dintre membrii trupei Jagged Edge. A trebuit să le spun celor care se ocupau de turneu, literlarmente, să îi dea jos pe băieți din autocar, în Baton Rouge, Los Angeles”, a afirmat Mathew Knowles la Vlad TV, potrivit Mediafax.

Trupa Destiny’s Child a vândut la începutul anilor 2000 100 de milioane de discuri în toată lumea, devenind cea mai de succes trupă de fete din toate timpurile.

Original un cvartet, a devenit în cele din urmă un trio, care consta în Beyoncé Knowles, Kelly Rowland, și Michelle Williams. Grupul a lansat patru albume de studio, care conțin nouă hituri #1 internaționale. În 2002 Destiny’s Child au anunțat o perioadă de doi ani de pauză, datorită carierelor solo; pauza le-a ajutat să câștige succes și pe plan individual. S-au reunit pentru a înregistra ultimul album, apoi despărțindu-se iar în 2005, pentru a urma cariere separate în muzică, teatru, televiziune și film.

Sursă foto: Hepta, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter