Poze: Vedeta care şi-a alimentat bolidul cu pâlnia şi bidonul!

De Unica.ro, pe

Plecată în teambuilding cu echipa emisiunii „Te cunosc de undeva”, această vedetă a rămas fără benzină când se aştepta mai puţin.

Sãptãmâna aceasta, una dintre cele mai vesele echipe de televiziune, „Te cunosc de undeva!” a plecat în teambuilding în Delta Dunãrii, la Puflene, o destinaţie de vis, unde te poţi bucura în voie de soare, apã şi naturã.Cred cã am avut cu toţii nevoie de o micã pauzã dupã atâta muncã. Din momentul în care am primit invitaţia la acest teambuilding nu am preconizat nici mãcar pentru o secundã peripeţiile prin care urma sã trecem (eu, regizorul emisiunii şi una dintre concurente, alãturi de care am pornit la drum cu maşina mea)” a declarat Alina Puşcaş, prezentatoarea transforming show-ului.

25 de întrebări despre modă şi frumuseţe cu Alina Puşcaş

În primul rând, bazându-mã pe competenţele în cititul hãrţilor ale colegilor mei am reuşit sã facem un ocol zdravãn, de peste 100 de km. În al doilea rând, niciunul dintre noi nu ne-am putut imagina cã dupã ieşirea de pe autostradã nu vom mai intâlni nici mãcar o singurã staţie de benzinã pânã la destinaţie, aşa cã am ajuns la destinaţie, în parcare, la Puflene, cu rezervorul aproape gol. Cu panica în vene şi 1 litru de benzinã în rezervor, am întrebat la recepţie unde putem gãsi o benzinãrie, aşa cã am ajuns exact în locul din fotografie!” a mai declarat Alina, care s-a vãzut nevoitã sã-şi alimenteze bolidul cu pâlnia şi benzinã la pet. Distracţia a fost însã una pe cinste, echipa relaxându-se dupã bunul plac în minunatul resort din Delta Dunãrii.

Poze: Alina Puşcaş, prima şedinţă foto alături de soţul ei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter